Menu
EUR
Landelijke woonwinkel Overijssel

Landelijke woonwinkel Overijssel

Welkom bij Rene Houtman, uw totaaladres voor uw landelijke interieur. Wij maken in het prachtige Overijssel onze handgemaakte landelijke keukens geheel naar wens van de klant. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor Castle Stones, badkamermeubels, sobere accessoires, tafels, stoelen, lampen, of om uw gehele verbouwing uit handen te geven. In onze showroom hebben we alle soorten Castle Stones vloeren liggen die we leveren en kunt u kennis maken met Carte Colori verf. Van beide merken zijn we officieel dealer en hebben we gespecialiseerde mensen in dienst die dit voor u verzorgen. In onze woonboerderij kunt u de landelijke sfeer perfect beleven. Dit heeft als voordeel dat veel mensen er goede ideeën krijgen en dit willen toepassen in eigen woning. We hebben sfeerkamers voor Castle Stones, onze keukens, onze accessoires en voor onze tafels. We geven vakkundig advies en nemen de tijd voor u die u verdient als u uw woning wilt verbouwen of opnieuw in wilt richten in landelijke stijl. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. 

 

Landelijk wonen advies

Door onze woonboerderij open te stellen voor publiek heeft u de mogelijkheid om het landelijk wonen echte te beleven. Oude gebinten, oude bouwmaterialen, sfeervolle accessoires en alle op maat gemaakte meubels. Naast onze woonboerderij hebben we aan huis 2 showrooms. Hier vind u de accessoires en losse artikelen die ook te vinden zijn in onze webshop. Uiteraard leveren we ook veel andere artikelen als de wensen van de klant net even anders zijn. Samen met u doorlopen we de woonboerderij en de showrooms en vervolgens geven we graag persoonlijk advies in een gesprek in de voorkamer van onze woonboerderij. 

 

Kom gerust eens langs in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken en om de landelijke sfeer mee te maken. De koffie staat klaar!

 

 

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €1,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »