Menu
EUR
Buitenkeukens - Buitenleven

Buitenkeukens - Buitenleven

 

      

 

   

 

           

Buitenkeukens

Bij Rene Houtman kunt u terecht voor de aanschaf van uw buitenkeuken naar wens. In een persoonlijk gesprek nemen we uw wensen door en bespreken we de mogelijkheden. Aan de hand van foto's van uw tuin (of ter plaatse) zullen we onze tips en uw wensen combineren tot een uniek ontwerp. Bij buitenkeukens gebruiken we vaak oude bouwmaterialen in combinatie met nieuwe producten. Het meest geliefd zijn de eikenhouten meubels in combinatie met Belgisch hardsteen, maar uiteraard produceren we ook moderne keukens. Dit in combinatie met een Boretti barbeque maakt u de chefkok in eigen tuin. U kan altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte. 

 

Waarom een buitenkeuken aanschaffen?

Nederland kent steeds langere en hetere zomers. Er zit dan ook een stijging in het aantal buitenkeukens die aangeschaft worden. Waarom? Buitenkeukens zijn veel meer dan een normale barbeque. Het is luxe en gemak in één, het ultieme buitenleven. Bij de aanschaf van de keuken kijken we naar uw 'must-haves' zoals: een wastafel, een bar, een kookplaat of gasfornuis, een gril, barbeque, etc.. Ook de tuintafel en stoelen in combinatie met een buitenhaard maakt het plaatje compleet voor een gezellige zomeravond met vrienden en familie. Op naar een zonnige zomer!

 

Ontwerp buitenkeuken op maat

In een persoonlijk gesprek uw wensen bespreken? U kan contact opnemen via deze pagina. Wij zullen hierna contact met u opnemen. 

 

 

 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over onze laatste acties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €1,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »