Het adres voor uw landelijk interieur!
Landelijke keukens - Webshop - Maatwerk -Castle Stones
Landelijk Wonen

Landelijk Wonen

landelijk wonen-subtitle

 • Landelijke meubels op maat 15 Oct

  Landelijk Wonen Landelijke meubels op maat

  Rene Houtman is het adres als het gaat om landelijke meubels op maat. Badkamermeubels, toiletmeubels, tafels, Rene Houtman is gespecialiseerd om landelijke meubels op maat te maken tegen goede prijzen. Bezoek onze showroom in Hardenberg (Overijssel) of shop online.

 • Landelijk Wonen Webshop 11 Aug

  Landelijk Wonen Landelijk Wonen Webshop

  Rene Houtman Interieurs bestaat alweer 15 jaar! Wat begon als een hobby met het verzamelen van oude bouwmaterialen groeide al snel uit op een bedrijf. Sinds 2017 hebben we ook een webshop toegevoegd.

 • Landelijke woonwinkel Overijssel 17 Jul

  Landelijk Wonen Landelijke woonwinkel Overijssel

  Bij Rene Houtman vind u industriële en landelijke meubels. Ook voor een keuken, badkamer of vloer bent u bij ons aan het juiste adres. Maak uw interieur helemaal compleet met onze sobere accessoires. U vind ons aan de havezateweg 11, 7798 CC in Collendoorn (Hardenberg, Overijssel). 0523-265366

 • Wabi-Sabi - Wonen 06 Jun

  Landelijk Wonen Wabi-Sabi - Wonen

  Denk je aan Japan, dan denk je aan precisie, strikte gewoontes en aan perfectie. Nog nooit van Wabi Sabi gehoord? Dat is niet zo raar! Maar het legt exact uit waarom we bij Rene Houtman werken met natuurlijke materialen die we hergebruiken in onze keukens, meubels en accessoires.

 • Stoere & sobere landelijke woonaccessoires 25 Mei

  Landelijk Wonen Stoere & sobere landelijke woonaccessoires

  Landelijke woonaccessoires vind u in onze showroom in Hardenberg (Overijssel) of in onze webshop! Vandaag besteld is *(uitgezonderd grotere meubels) morgen al in huis! Baluster lampen, landelijke badkamermeubels, kasten, stoelen of robuuste tafels, bekijk ons assortiment.

Seen 5 of the 5 articles

Rene Houtman Interieurs Klantenvertellen / 5/10 - Bekijk onze Reviews @ Klantenvertellen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »