Landelijke keuken kopen en laten plaatsen? Rene Houtman Interieurs is het adres voor uw landelijke keuken.

Landelijke keukens op maat gemaakt

  • Geplaatst op
Landelijke keukens op maat gemaakt

Landelijke keuken
Wij maken landelijke keukens op maat voor onze klanten. Samen met u bespreken wij uw wensen. Hulpmiddelen hierbij zijn tekeningen, foto's en sfeervoorbeelden. U wilt een landelijke keuken op maat gemaakt en voorzien van alle moderne gemakken. Wij denken met u mee en kunnen u hierbij adviseren. We werken veel met massief eiken en Belgisch hardsteen. Andere materialen zijn natuurlijk ook mogelijk. Een op maat gemaakte keuken met de nieuwste keukenapparatuur.

Eigen productie
Alles omtrent uw nieuwe keuken gebeurd in eigen hand. De keuken ontwerpen gebeurd met u in een persoonlijk gesprek. Wanneer de wensen, afmetingen en materialen bekend zijn kan er begonnen worden aan het maken van uw landelijke keuken. Door onze eigen ontwerpen, bewerkingen, kleuren en ideeën komen we tot unieke keukens.

Totaalplan
Wij kunnen ook een totaalplan voor u uitvoeren. Bij het realiseren van een nieuwe keuken kiezen mensen vaak voor een nieuwe vloer, geverfde wanden, een nieuw plafond, of stalen deuren voor een afscheiding tussen de woonkamer en keuken. Ook dit gebeurd in eigen beheer. U geeft alles uit handen en hoeft niets te regelen. U kan altijd vrijblijvend een afspraak maken. 

Buitenkeukens

  • Geplaatst op
Buitenkeukens

Een buitenkeuken is een verlengstuk van uw woning. Steeds meer mensen kiezen voor een buitenkeuken in de tuin. Gezellig koken, eten en zitten met vrienden/familie op een warme zomeravond.