• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

Rene Houtman, een passie voor oude bouwmaterialen, bouwen en interieur.

 
Bent u opzoek naar een landelijke keuken, een op maat gemaakt meubel of een geheel interieur? Dan bent u bij Rene Houtman aan het juiste adres. We hebben een passie voor oude bouwmaterialen, landelijke producten en authentiek maatwerk. We hebben ruim 20 jaar ervaring op het gebied van maatwerk en landelijke producten en leveren dit in Nederland, België en Duitsland. Dankzij deze ervaring is het ook mogelijk dat we uw gehele bouw begeleiden. Door eigen import van karakteristieke producten en bouwmaterialen creëert Rene Houtman een sfeervol interieur voor particulieren en bedrijven.


We werken graag met Belgisch hardsteen en eikenhout. Deze combinatie (de Vlaamse stijl) is ook in onze woonboerderij annex showroom te zien. Sober, landelijk en stoer. De oude bouwmaterialen worden bij ons vaak gecombineerd met nieuwe materialen. Denk aan een landelijke en authentiek ogende keuken voorzien van alle luxe inbouwapparatuur. Tevens kan u in onze woonboerderij de Castle Stones vloeren bezichtigen. 


Tijd en aandacht voor de klant staat bij ons bovenaan. Wij gaan voor een omgeving waar alles klopt, tot in het kleinste detail een interieur waarin u zichzelf herkent en elke dag weer geniet.

 

Bouw- en interieuradvies

U wilt een authentieke landelijke stijl creëren in uw woning. Welke materialen heeft u nodig? Welke meubels? Wat voor verlichting? U wilt een keuken op maat, voorzien van alle moderne gemakken? Wij denken met u mee en kunnen u hierbij adviseren. Door onze passie voor oude bouwmaterialen en jarenlange ervaring in de bouwwereld hebben wij unieke inzichten op het gebied van landelijk wonen.

Van advies tot projectrealisatie

Naast advies kunnen wij tevens het project realiseren. U geeft alles uit handen, hoeft niets te regelen. Wij kunnen de bouw begeleiden. Met een achtergrond in de bouwwereld en bouwkundig inzicht weten we de wensen op papier om te zitten in een mooi interieur, poolhouse, buitenkeuken etc. Bekijk onze recent opgeleverde bouwprojecten voor een compleet overzicht.

Webshop

In onze webshop vind u alle losse producten die we verkopen. Deze artikelen zijn ook allemaal te bewonderen in onze showroom. We verkopen veel unieke producten waarmee u uw huis stijlvol kunt inrichten. Omdat we alles zelf zoeken in binnen en buitenland zijn we ook in staat om speciaal gewenste artikelen voor u te zoeken. Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.