Landelijke keukens op maat gemaakt

  • Geplaatst op
Landelijke keukens op maat gemaakt

Landelijke keuken

Wij maken landelijke keukens op maat voor onze klanten. Samen met u bespreken wij uw wensen. Hulpmiddelen hierbij zijn tekeningen, foto's en sfeervoorbeelden. U wilt een landelijke keuken op maat gemaakt en voorzien van alle moderne gemakken. Wij denken met u mee en kunnen u hierbij adviseren. We werken veel met massief eiken en Belgisch hardsteen. Andere materialen zijn natuurlijk ook mogelijk. Een op maat gemaakte keuken met de nieuwste keukenapparatuur.

 

Eigen productie

Alles omtrent uw nieuwe keuken gebeurd in eigen hand. De keuken ontwerpen gebeurd met u in een persoonlijk gesprek. Wanneer de wensen, afmetingen en materialen bekend zijn kan er begonnen worden aan het maken van uw landelijke keuken. Door onze eigen ontwerpen, bewerkingen, kleuren en ideeën komen we tot unieke keukens.

 

Totaalplan

Wij kunnen ook een totaalplan voor u uitvoeren. Bij het realiseren van een nieuwe keuken kiezen mensen vaak voor een nieuwe vloer, geverfde wanden, een nieuw plafond, of stalen deuren voor een afscheiding tussen de woonkamer en keuken. Ook dit gebeurd in eigen beheer. U geeft alles uit handen en hoeft niets te regelen. U kan altijd vrijblijvend een afspraak maken

 

 

      

 

      

 

      

 

      

 

      

 

      

 

      

 

        

  

      

        

      

 

      

 

      

 

    

Nieuwsgierig geworden? Neemt u gerust contact met ons op.