Menu
EUR
Realisatie woningen

Realisatie woningen

Realisatie B&B Galerie23

Middenin het mooie Drenthe ligt een prachtig dorpje, Noord-Sleen. En precies in het midden van dat rustgevende dorpje zit Galerie23, een bed & breakfast die de mogelijkheid biedt te midden van kunst te overnachten in zeer goed verzorgde kamers. In samenwerking met de klanten hebben we een unieke combinatie weten te maken tussen oud, nieuw en kunst. Castle Stones (Bricks), oude setjes deuren, nieuwe op maat gemaakte stalen deuren en een op maat gemaakt toiletmeubel, hier vindt u alles terug.

 

       

 

            

 

        

 

 

Leefkeuken gecreëerd 

De bewoners van deze woning hadden een kleine keuken en waren opzoek naar meer ruimte, een leefkeuken creëren. Hier is besloten om een wand eruit te halen zodat het aanrecht verlengd kon worden en het daglicht zoveel mogelijk de keuken in komt. De eikenhouten keuken is voorzien van een Belgisch hardstenen blad, Amerikaanse koelkast, een koof met spots zodat er s'avonds ook voldoende licht is, een afzuigunit, ingebouwde radio in de wand, en om het koken helemaal aangenaam te maken is er gekozen voor een gasfornuis met 5 branders inclusief een wokbrander en een ruime oven met grill.


Ook hebben we de tegelvloer geplaatst en het zitgedeelte is (net als de keuken) voorzien van een Belgisch hardstenen blad. De 4 leren barstoelen die we geleverd hebben zorgen ervoor dat er nog lang nagezeten kan worden.


We wensen de bewoners veel plezier toe met de keuken.

 

landelijke keuken met belgisch hardsteen - www.renehoutman.nl    landelijke keuken met belgisch hardsteen - www.renehoutman.nl.jpg    landelijke keuken met belgisch hardsteen - www.renehoutman.nl.jpg

 

landelijke keuken met belgisch hardsteen - www.renehoutman.nl.jpg    landelijke keuken met belgisch hardsteen - www.renehoutman.nl.jpg    landelijke keuken met belgisch hardsteen - www.renehoutman.nl.jpg

 

landelijke keuken met belgisch hardsteen - www.renehoutman.nl.jpg

 

 

 

Wonen in landelijke stijl

Hier hebben we een landelijke keuken ontworpen en geplaatst met hergebruik van oude bouwmaterialen zoals eikenhouten gebinten en de schouw. De Castle Stones vloer is door ons geleverd en gelegd. Evenals de verlichting. De nieuwe materialen in combinatie met authentieke bouwmaterialen zorgen voor een prachtige combinatie in de keuken. 

 

Ook de woonkamer en hal zijn volledig aangepakt. In de woonkamer hebben de klanten gekozen voor een Castle Stones vloer (Dallen) met een op maat gemaakte openhaard van zandsteen met inbouwkachel op gas. Dit op de ideale plek vlakbij de prachtige op maat gemaakte ''bolpoot tafel'' in combinatie met gecapitonneerde stoelen die we tevens hebben geleverd. Boven de tafel hangt een pegellamp (te verkrijgen in onze webshop). De aluminium deuren zijn ook door ons op maat gemaakt en zijn zwart gepoedercoat.

 

In de gang hebben de klanten tevens gekozen voor Castle Stones (Bricks), deze hebben we geplaatst met een mooie rand eromheen. Achter het toilet zijn de Dallen weer verwerkt. Het plaatje is compleet gemaakt door de trap, verlichting en barokspiegel in goud/koper tint (ook te verkrijgen in onze webshop).

 

      

 

         

 

        

 

 

 

 

Een landelijke keuken in een modern jasje

Hier hebben we een keuken van oud eikenhout gemaakt met een Belgisch hardstenen blad (5 cm dik massief). Op het blad een pompstraatje met een unieke handgemaakte kraan. Boven de keuken hebben we gekozen voor sfeerverlichting. Het kookeiland heeft een verlaagd plafond waarin de afzuigunit is geplaatst in combinatie met spots. In de keuken is vanzelfsprekend moderne apparatuur verwerkt. De wanden zijn gestuct en geschilderd. De cement dekvloer is voorzien van vloerverwarming en is gecoat. In de kamer is onder meer een eikenhouten gebint geplaatst voor de landelijke sfeer.
 
Naar de hal toe hebben we gekozen voor een stalen deur op maat. Ook in de hal is de vloer gecoat en is er gekozen voor deuren van oud hout met authentiek beslag. De linnen vouwgordijnen en overgordijnen maken dit plaatje compleet.

 

         

 

        

 

                             

 

    

 

    

 

 

Renovatie badkamer

Bij dit project hebben we samen met de bewoners besloten om het plafond in de badkamer te verhogen waardoor de oude gebinten beter tot zijn recht komen en er meer openheid ontstaat. De vloeren zijn vernieuwd inclusief vloerverwarming. Ook geleverd en geplaatst: sanitair, tegelwerk, eikenhouten badkamermeubel en toiletmeubel (op maat gemaakt), spots en stucwerk.

 

    

 

      

 

     

   

 

Totaalinrichting appartement

- Castle stone vloer geleverd / gelegd

- Wanden gestuct / geverfd

- Kastenwanden 

- Toiletmeubel

- Keuken

- Meubels binnen en buiten

- Accesoires 

- Verlichting 

- Gordijnen

- Bedden

- Projectbegeleiding 

 

       

 

      

 

      

 

      

 

            

 

Verbouwing woning

- Castle stone vloer gelegd

- Nieuw houten plafond gemaakt

- Stalen deuren

- Keuken geplaatst met gebinten erin verwerkt

- kastenwand

- meubels

 

       

  

    

 

   

 

 

 

Nieuwbouwwoning

- Keuken geplaatst

- Eikenvloer geleverd / gelegd

- Natuursteentegel geleverd / gelegd

- Meubels geleverd

- Wanden geschilderd in warme kleur

 

 

          

 

      

 

 

 

 

Verbouwing 

- Nieuwe keuken geleverd / geplaatst met zitbankje 

- Verlichting geleverd

- Meubels geleverd

- Stalen deuren geleverd / geplaatst

- Muren geschilderd

 

Voor / Na 

          

 

      

 

   

 

 

Realisatie Kelder

- Keukenblokken / wasblokken geplaatst

- Trap oud hout geleverd / geplaatst

- Kastenwanden oud hout met verlichting geplaatst

 

       

 

   

 

 

 

Realisatie woning

- Tegelvloer geleverd / gelegd

- Houten vloer geleverd / gelegd

- Keuken met groot eiland geleverd / geplaatst

- Eiken balk boven keuken geplaatst

- Wanden voorzien van Kalkverf 

 

       

 

 

Van advies tot projectrealisatie

Naast advies kunnen wij tevens het project realiseren. U geeft alles uit handen, hoeft niets te regelen. Wij kunnen de bouw volledig begeleiden. Met onze ervaring in de bouwwereld weten we de wensen op papier om te zitten in een mooi interieur, poolhouse, buitenkeuken etc. Bekijk onze recent opgeleverde projecten voor een compleet overzicht. Neemt u gerust contact met ons op om een afspraak in te plannen en uw wensen te bespreken. 

 

Interesse? Neem gerust contact met ons op

Recente artikelen

20-01-2018
Realisatie woningen
12-12-2016
Ontwerp op maat

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over onze laatste acties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €1,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »