Menu
EUR
Landelijke badkamermeubels op maat gemaakt

Landelijke badkamermeubels op maat gemaakt

Door: Debbie Reacties: 0

Landelijke badkamermeubels op maat gemaakt

Al onze badkamermeubels zijn in samenwerking met de klant ontworpen en in eigen werkplaats gemaakt door onze eigen vakmensen. Wij werken veel met eikenhout en Belgisch hardsteen waardoor het meubel een authentieke uitstraling krijgt wat past in een landelijke stijl. Of het nou een badkamermeubel met lades betreft of deurtjes het kan allemaal op maat gemaakt worden. Vaak maken wij het totaalplaatje van de badkamer klaar. Denk hierbij aan wandafwerking, vloeren leggen (o.a. Castle Stones), loodgieter- en schilderwerk. De totale badkamerverbouwing kan door ons worden verzorgd, zodat de klant alles uit handen kan geven.  

landelijke op maat gemaakte badkamermeubels www.renehoutman.nl

Maatwerk badkamermeubel

Landelijke badkamermeubels op maat gemaakt www.renehoutman.nl

Maatwerk badkamermeubel

 

Maatwerk badkamermeubel van oud eiken

Maatwerk badkamermeubel oud eiken

    

Maatwerk badkamermeubel oud eiken

Maatwerk badkamermeubel met wasbak

    

Maatwerk badkamermeubel

 

Badkamermeubel met hardstenen waskommen. www.renehoutman.nl

badkamermeubel op maat

oud eikenhouten badkamermeubel op maat

landelijk badkamermeubel op maat gemaakt

maatwerk badkamermeubel landelijk

landelijk maatwerk badkamermeubel

 

Uw landelijke badkamermeubel op maat gemaakt:

Bent u op zoek naar een plek waar nog echt de tijd voor u wordt genomen? Waar u in alle rust uw wensen kunt bespreken en uw droommeubel kunt samenstellen? Bij ons krijgt u die persoonlijke benadering in een landelijke omgeving.

Tijdens een persoonlijk gesprek nemen we de tijd om al uw wensen door te nemen. U bepaalt alles: van de houtsoort van het meubel tot de keuze tussen lades of planken, de kleur van de pootjes, het type lak, soft-close opties en uw budget.

Na dit vrijblijvende gesprek ontvangt u van ons een offerte. Zodra u akkoord gaat, gaan onze vakmensen aan de slag om uw unieke meubel te realiseren.

Werkplaats Rene Houtman:

Bij ons bent u verzekerd van echte vakmensen. Onze vakmensen hebben uitgebreide kennis van houtsoorten, de beste behandelmethoden en de perfecte samenstelling. Elk meubel wordt met precisie gemaakt; er mag geen centimeter speling zijn, want het moet precies werken zoals u verwacht.

Als u een persoonlijk gesprek heeft met René, krijgt u tevens een rondleiding door ons bedrijf. U ziet onze werkplaats en ontdekt dat echt vakmanschap nog steeds bestaat.

     0523-265366

 

Neem hier contact met ons op om een afspraak in te plannen via het contactformulier

Voor het maken van een afspraak voor een badkamermeubel op maat kan u contact met ons opnemen via bovenstaande link. Samen met u zullen we kijken wat de mogelijkheden zijn in uw badkamer zodat we samen tot het gewenste resultaat komen. Dit gebeurd in een persoonlijk gesprek met een kop koffie. Wij nemen alle tijd voor onze klanten en aandacht staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. 

Door de vele aanvragen en persoonlijke aandacht die we voor u willen waarborgen hanteren wij een uurbedrag van €75 inclusief BTW voor het gesprek en het ontwerp. Bij akkoord voor productie zullen we dit bedrag uiteraard niet berekenen. 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €1,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »