Menu
EUR
Landelijke badkamermeubels op maat gemaakt

Landelijke badkamermeubels op maat gemaakt

Door: Debbie Reacties: 0

Landelijke badkamermeubels op maat gemaakt

Al onze badkamermeubels zijn in samenwerking met de klant ontworpen en in eigen werkplaats gemaakt door onze eigen vakmensen. Wij werken veel met eikenhout en Belgisch hardsteen waardoor het meubel een authentieke uitstraling krijgt wat past in een landelijke stijl. Of het nou een badkamermeubel met lades betreft of deurtjes het kan allemaal op maat gemaakt worden. Vaak maken wij het totaalplaatje van de badkamer klaar. Denk hierbij aan wandafwerking, vloeren leggen (o.a. Castle Stones), loodgieter- en schilderwerk. De totale badkamerverbouwing kan door ons worden verzorgd, zodat de klant alles uit handen kan geven.  

landelijke op maat gemaakte badkamermeubels www.renehoutman.nl

 

Landelijke badkamermeubels op maat gemaakt www.renehoutman.nl

    

    

    

Badkamermeubel met hardstenen waskommen. www.renehoutman.nl

badkamermeubel op maat

oud eikenhouten badkamermeubel op maat

landelijk badkamermeubel op maat gemaakt

maatwerk badkamermeubel landelijk

landelijk maatwerk badkamermeubel

maatwerk badmeubel landelijk oud hout hardsteen

Uw landelijke badkamermeubel op maat gemaakt:

Waar is het nog mogelijk? Een persoonlijk gesprek in een landelijke omgeving waar nog echt de tijd voor u wordt genomen. Voor ons maatwerk plannen we een afspraak met u in waar echt naar u wordt geluisterd. De houtsoort van het meubel, lades of planken, welke kleur pootjes, soft-close, welke lak, welk budget, u bepaald het. Na een vrijblijvend gesprek ontvangt u van ons een offerte en kunnen onze vakmensen aan de slag. 

 

Werkplaats Rene Houtman:

We hebben echte vakmensen in dienst. Ze beschikken over grote kennis over houtsoorten, hoe het beste te behandelen en hoe perfect samen te stellen. In een meubel mag geen cm speling zitten omdat het anders niet werkt zoals u verwacht. Als u een persoonlijk gesprek heeft met Rene zult u ook een rondleiding krijgen door ons bedrijf, ondermeer ziet u dan ook de werkplaats en zult u zien dat echt vakmanschap nog bestaat. 

 

 

 

     0523-265366

 

Neem hier contact met ons op om een afspraak in te plannen via het contactformulier

Voor het maken van een afspraak voor een badkamermeubel op maat kan u contact met ons opnemen via bovenstaande link. Samen met u zullen we kijken wat de mogelijkheden zijn in uw badkamer zodat we samen tot het gewenste resultaat komen. Dit gebeurd in een persoonlijk gesprek met een kop koffie. Wij nemen alle tijd voor onze klanten en aandacht staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. 

Door de vele aanvragen en persoonlijke aandacht die we voor u willen waarborgen hanteren wij een uurbedrag van €75 inclusief BTW voor het gesprek en het ontwerp. Bij akkoord voor productie zullen we dit bedrag uiteraard niet berekenen. 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €1,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »