Shop online of kom langs in Hardenberg!
Landelijke keukens - Webshop - Maatwerk -Castle Stones
Badkamermeubels op maat gemaakt

17 / May / 2019

Badkamermeubels op maat gemaakt

Natuurlijk maken wij buiten de webshop om ook badkamermeubels op maat. Voor onze badkamermeubels werken wij veel met oud eikenhout en natuursteen. Hierdoor krijgen onze badkamermeubels een landelijke uitstraling. Dit in combinatie met oud hout, waskommen en Belgisch hardsteen maakt het tot een uniek product.

Landelijke badkamermeubels op maat gemaakt

Al onze badkamermeubels zijn van eigen ontwerp en samen met de klant ontworpen en in onze eigen werkplaats gemaakt. Wij werken veel met eikenhout en Belgisch hardsteen waardoor het meubel een authentieke uitstraling krijgt wat past in een landelijke stijl. Of het nou een badkamermeubel met lades betreft of deurtjes het kan allemaal op maat gemaakt worden. Vaak maken wij het totaalplaatje van de badkamer klaar. Denk hierbij aan wandafwerking, vloeren leggen o.a. de Castle Stones, loodgieter- en schilderwerk. De totale badkamerverbouwing kan door ons worden verzorgd, zodat de klant alles uit handen kan geven.  

 

    

    

    

Badkamermeubel met hardstenen waskommen. www.renehoutman.nl

     0523-265366

 

Neem gerust contact met ons op 

Voor het maken van een afspraak voor een badkamermeubel op maat kan u contact met ons opnemen via bovenstaande link. Samen met u zullen we kijken wat de mogelijkheden zijn in uw badkamer zodat we samen tot het gewenste resultaat komen. Dit gebeurd in een persoonlijk gesprek met een kop koffie. Wij nemen alle tijd voor onze klanten en aandacht staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. 

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »