Menu
EUR
Carte Colori Dealer Rene Houtman

Carte Colori Dealer Rene Houtman

Carte Colori Dealer Rene Houtman

Uw interieur wordt pas compleet met een mooie kleur op de wand. We zijn dealer van Carte Colori en gebruiken deze verf bij veel van onze projecten. Of het nu gaat om kalkverf, projectverf, vloerverf of krijtverf, met Carte Colori maakt u het plaatje compleet. 

 

Carte Colori Kalkverf

Kalkverf is de oudste verf die er bestaat. Het is een milieuvriendelijk product dat 'ademt'. Kalkverf is poederig en zacht en zeer geschikt om een warme sfeer te creëren in uw interieur. Kalkverf verkopen we uiteraard los, maar veel van onze klanten laten het aanbrengen door een schilder van ons die het nauwkeurig aanbrengt om het gewenste effect voor de klant te creëren. Ziet u liever een warrig effect ontstaan op uw wand of juist iets rustiger? De combinatie van de ondergrond voorbereiden, verdunnen of niet verdunnen, aanbrengen en de tijd die tussen het aantal aanbrenglagen zitten bepaald het effect. 

 

Carte Colori Krijtverf

Carte Colori Krijtverf heeft een egaal uiterlijk, zonder de kenmerkende kwaststrepen die kalkverf wel heeft. Door de rijke hoeveelheid hoeveelheid natuurlijke pigmenten en het krijteffect wordt het licht prachtig geabsorbeerd waardoor een rustgevende atmosfeer ontstaat. Uniek, rustig en sfeervol. 

 

Carte Colori Projectverf (Matte afwasbare muurverf)

Bent u bang voor vlekken op uw muur? Dan is projectverf een uitstekende keuze. Projectverf is zowel binnen als buiten te gebruiken en is zeer geschikt voor vlekgevoelige plekken zoals de keuken, badkamer, toilet of de hal. De verf geeft geen glansplekken bij wrijving of schoonmaken en is nauwelijks krasgevoelig. Projectverf is geschikt voor uw woning, horeca, kantoren, kinderdagverblijven en zelfs ziekenhuizen. De verf is zo ontwikkeld dat het oneffenheden en imperfecties in de ondergrond uitstekend verbergt. 

 

Benieuwd hoe de resultaten eruit zien bij onze projecten?

Bed & Breakfast (hoofdzakelijk projectverf) : https://www.renehoutman.nl/blogs/projecten/verbouwing-woning/

Realisatie woningen (veelal kalkverf) : https://www.renehoutman.nl/blogs/projecten/nieuwe-winkel/

 

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en om prijzen op te vragen. 

 

                    

 

Recente artikelen

20-01-2018
Realisatie woningen
12-12-2016
Ontwerp op maat

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over onze laatste acties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €1,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »