Alle prijzen zijn inclusief BTW en verzending NL+BE
Chat gerust met ons wanneer u vragen heeft
Webshop & Maatwerk
Persoonlijk contact & snelle levering
Castle Stones

Castle Stones

castle stones-subtitle

 • Bricks 09 Aug

  Castle Stones Bricks

  U wilt Castle Stones Bricks in uw woning? Breng een bezoek aan onze showroom of neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij zijn Castle Stones dealer en leveren en leggen de Bricks.

 • Wat kosten Castle Stones? Bricks, Dallen of Loft 18 Jul

  Castle Stones Wat kosten Castle Stones? Bricks, Dallen of Loft

  Wat kosten Castle Stones eigenlijk? Bricks, Dallen of Loft. Zoekt u een unieke vloer in een landelijk interieur dan is de Castle Stone zeer geschikt. Wij van Rene Houtman zijn Castle Stones dealer en hebben een eigen team die de vloeren legt.

 • Castle Stones 08 Jan

  Castle Stones Castle Stones

  Bij Rene Houtman Interieurs vindt u de Castle Stones vloer die u zoekt.

 • Dallen 23 Aug

  Castle Stones Dallen

  Dallen is een stenenserie met een robuust en authentiek karakter. De Dallen komen uit monumentale gebouwen, kloosters, kerken en kennen hun oorsprong in de kalksteen uit de Franse Bourgogne. Wij zijn Castle Stones dealer en leggen de vloeren zelf.

 • Loft 23 Aug

  Castle Stones Loft

  Het model Loft van Castle Stones bestaat voornamelijk uit grote stenen. Ze zijn met de hand gebrand en gehamerd, waardoor ze een strakke maar oude uitstraling hebben. Wij zijn Castle Stones dealer en leveren en leggen de vloeren zelf. Dit type Castle Stones bevat de volgende maten: 92 x 92 cm, 92 x 123 cm, 77 x 123 cm, 64,5 x 123 cm. 

Seen 5 of the 5 articles

Rene Houtman Interieurs Klantenvertellen / 5/10 - Bekijk onze Reviews @ Klantenvertellen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »