Altijd gratis verzending in NL + BE
Chat met ons als u een vraag heeft
Webshop & Maatwerk
Persoonlijk contact & snelle levering
Wat kosten Castle Stones? Bricks, Dallen of Loft

18 / Jul / 2019

Wat kosten Castle Stones? Bricks, Dallen of Loft

Wat kosten Castle Stones eigenlijk? Bricks, Dallen of Loft. Zoekt u een unieke vloer in een landelijk interieur dan is de Castle Stone zeer geschikt. Wij van Rene Houtman zijn Castle Stones dealer en hebben een eigen team die de vloeren legt.

Wat kosten Castle Stones? Bricks, Dallen of Loft. 

Castle Stones van Maurits Simonette zijn unieke handgemaakte vloeren die met de grootste liefde en zorg worden gelegd door ons team. De uit gemalen marmer geperste tegels zijn gekleurd, 8 mm dik en hebben een structuur die in elk interieur past. Castle Stones zijn geschikt voor alle ruimtes, zelfs voor vochtige ruimtes zoals de badkamer. Ook voor vloerverwarming zijn de Bricks, Dallen en Loft alle 3 geschikt. Bovendien zijn ze gemakkelijk te reinigen en te onderhouden. 

 

We leveren de Castle Stones in drie modellen. Loft, Dallen en Bricks. Elke tegel is in acht kleurencombinaties te leveren:

Evening Shadow, Brown Grey, Old Grey, Warm Dessert, Terra Light, Mix, Morning Mist en Sand Grey. De gehele collectie kunt u bekijken bij ons in de showroom, hier hebben we 131 m2 liggen en hier leggen we precies uit hoe het in zijn werk gaat. 

 

Natuurlijk kunt u de Castle Stones bij ons los aanschaffen, de indicatieprijs is €140,- per m2. Lijm, voegsel en andere benodigdheden kunt u ook los bij ons verkrijgen. We raden aan een Castle Stones vloer te laten leggen door ons team omdat dit zeer nauwkeurig werk is. U kunt een afspraak bij ons inplannen om de mogelijkheden te bespreken. 

 

Castle Stones Rene Houtman

Castle Stones Bricks

Castle Stones Rene Houtman Interieurs

Castle Stones Rene Houtman

Castle Stones Bricks

 

         Afspraak inplannen

Rene Houtman Interieurs Klantenvertellen / 5/10 - Bekijk onze Reviews @ Klantenvertellen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »