Altijd gratis bezorging in Nederland & België
Totaaladres voor landelijk wonen
Showroom Vr&Za 09-16 uur, webshop 24/7
Inloggen0
Inloggen0
Altijd gratis bezorging in Nederland & België
Totaaladres voor landelijk wonen
Showroom Vr&Za 09-16 uur, webshop 24/7

18 juli 2019

Wat kosten Castle Stones? Bricks, Dallen of Loft

Wat kosten Castle Stones? Bricks, Dallen of Loft. 

Castle Stones van Maurits Simonette zijn unieke handgemaakte vloeren die met de grootste liefde en zorg worden gelegd door ons team. De uit gemalen marmer geperste tegels zijn gekleurd, 8 mm dik en hebben een structuur die in elk interieur past. Castle Stones zijn geschikt voor alle ruimtes, zelfs voor vochtige ruimtes zoals de badkamer. Ook voor vloerverwarming zijn de Bricks, Dallenen Loft alle 3 geschikt. Bovendien zijn ze gemakkelijk te reinigen en te onderhouden. 

 

We leveren de Castle Stones in drie modellen. Loft, Dallen en Bricks. Elke tegel is in acht kleurencombinaties te leveren:

Evening Shadow, Brown Grey, Old Grey, Warm Dessert, Terra Light, Mix, Morning Mist en Sand Grey. De gehele collectie kunt u bekijken bij ons in de showroom, hier hebben we 131 m2 liggen en hier leggen we precies uit hoe het in zijn werk gaat. 

 

Natuurlijk kunt u de Castle Stones bij ons los aanschaffen, de vanaf prijs is €143,- per m2. Lijm, voegsel en andere benodigdheden kunt u ook los bij ons verkrijgen. We raden aan een Castle Stones vloer te laten leggen door ons team omdat dit zeer nauwkeurig werk is. U kunt een afspraakbij ons inplannen om de mogelijkheden te bespreken. 

 

Castle Stones Rene Houtman

Castle Stones Rene Houtman Interieurs

Castle Stones Rene Houtman

 

Castle Stones Rene Houtman Interieurs

Keuken Castle Stones

Badkamer Castle Stones Vloer

Castle Stones Vloer Badkamer

Hal Castle Stones Bricks Waaltjes

         Afspraak inplannen

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »