Altijd gratis verzending in NL + BE
Chat met ons als u een vraag heeft
Webshop & Maatwerk
Persoonlijk contact & snelle levering
Loft

23 / Aug / 2018

Loft

Het model Loft van Castle Stones bestaat voornamelijk uit grote stenen. Ze zijn met de hand gebrand en gehamerd, waardoor ze een strakke maar oude uitstraling hebben. Wij zijn Castle Stones dealer en leveren en leggen de vloeren zelf. Dit type Castle Stones bevat de volgende maten: 92 x 92 cm, 92 x 123 cm, 77 x 123 cm, 64,5 x 123 cm. 

Loft

Het model Loft bestaat voornamelijk uit grote stenen. Ze zijn met de hand gebrand en gehamerd, waardoor ze een strakke maar oude uitstraling hebben. 

Dit type Castle Stones bevat de volgende maten: 92 x 92 cm, 92 x 123 cm, 77 x 123 cm, 64,5 x 123 cm. 

 

Om een authentieke en unieke uitstraling te bereiken, kan er gekozen worden om de stenen in wildverband te leggen. Hierbij zullen uiteraard passtukken moeten worden gemaakt. Deze zullen aangepast worden aan het legwerk en variëren daarom in maat. Dit geeft de vloer zijn eigen en unieke uitstraling en maakt dat geen vloer hetzelfde is. Er kan bij dit type echter ook gekozen worden voor toepassing van het leggen in banen van de vier breedtes, wat het legproces kan vereenvoudigen en versnellen. 

 

Onderhoud en prijzen Loft 

Een Loft vloer of wand wordt voorzien van een moderne beschermlaag. Hierdoor zijn de stenen makkelijk te reinigen en onderhouden. We zijn dealer van Castle Stones en leveren in Nederland, Belgie en Duitsland. Bent u benieuwd naar de prijzen van Loft, neemt u dan gerust contact met ons op.

 

Castle Stones Loft Rene Houtman Interieurs

Castle Stones Loft Rene Houtman Interieurs

 

 

 

 

Castle Stones Loft www.renehoutman.nl

Rene Houtman Interieurs Klantenvertellen / 5/10 - Bekijk onze Reviews @ Klantenvertellen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »