Altijd gratis verzending in NL + BE
Chat met ons als u een vraag heeft
Webshop & Maatwerk
Persoonlijk contact & snelle levering
Dallen

23 / Aug / 2018

Dallen

Dallen is een stenenserie met een robuust en authentiek karakter. De Dallen komen uit monumentale gebouwen, kloosters, kerken en kennen hun oorsprong in de kalksteen uit de Franse Bourgogne. Wij zijn Castle Stones dealer en leggen de vloeren zelf.

Dallen

Dallen is een stenenserie met een robuust en authentiek karakter. De Dallen komen uit monumentale gebouwen, kloosters, kerken en kennen hun oorsprong in de kalksteen uit de Franse Bourgogne. 

 

Omdat de stenen vroeger niet exact op maat gemaakt werden, bestaat er een enorme verscheidenheid aan maten. In de collectie zitten nu 130 verschillende vormen en maten, welke variëren van 28 x 31 cm tot 90 x 132 cm. De Dallen worden in wildverband gelegd. 

 

Dallen Castle Stones Rene Houtman

Dallen Castle Stones Rene Houtman

 

Onderhoud en prijzen Dallen

Een Dallen vloer of wand wordt voorzien van een moderne beschermlaag. Hierdoor zijn de stenen makkelijk te reinigen en onderhouden. We zijn dealer van Castle Stones en leveren in Nederland, Belgie en Duitsland. Bent u benieuwd naar de prijzen van Dallen, neemt u dan gerust contact met ons op.

Rene Houtman Interieurs Klantenvertellen / 5/10 - Bekijk onze Reviews @ Klantenvertellen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »