Menu
EUR
French Bricks

French Bricks

Door: Joëlle Reacties: 0

French Bricks

De French Bricks zijn stenen met een eeuwenoud karakter, geïnspireerd op de Dordogne. 

Deze stenen worden verlijmd in stroken met iedere strook een andere breedte. De stenen zijn zo gemaakt dat als ze vlak worden verlijmd, de voorkant van de steen verspringt ten opzichte van de andere stenen. 

Maten: breedtes van ca. 5, 8, 11 en 12 cm x lengtes van 9 tot 38 cm

Onderhoud en prijzen French Bricks

Een Castle Stones vloer of wand wordt voorzien van een moderne beschermlaag. Hierdoor zijn de stenen makkelijk te reinigen en te onderhouden. Bent u benieuwd naar de prijzen van de Castle Stones - French Bricks, neemt u dan gerust contact met ons op. 

 

Collectie Castle Stones

"De stenen worden gegoten, geperst en krijgen vervolgens hun historische uitstraling door een bijzondere nabewerking. Doordat de stenen met de hand gemaakt en gekleurd worden, is elke vloer uniek." 

De Castle Stones collectie bestaat momenteel uit 10 modellen: Dallen, Dallen Paris, Loft, Bricks, Big Bricks, Oak Bricks, French Bricks, Cobble Stones, Terra Stones en Versailles.

 

Kleuren

De Castle Stones kleurencollectie omvat inmiddels 11 kleuren: Brown Grey, Bright White, Earl Grey, Evening Shadow, Morning Mist, Natural Beige, Old Grey, Terra Cotta, Terra Antique, White Sand en Warm Desert. Alle kleuren behalve Bright White bestaan uit 3 kleurtinten.

Recente artikelen

18-01-2023
Versailles
18-01-2023
Cobble Stones
18-01-2023
Dallen Paris
18-01-2023
French Bricks

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over onze laatste acties
Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €1,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »