Menu
EUR
Landelijk Wonen Webshop

Landelijk Wonen Webshop

Landelijk Wonen Webshop

Rene Houtman Interieurs bestaat alweer 15 jaar. Wat begon als een hobby van het verzamelen van oude bouwmaterialen groeide al snel uit op een fulltime baan voor Rene en Liedi Houtman. De vraag naar oude bouwmaterialen zoals oud eikenhouten gebinten of natuursteen is er altijd geweest maar het was lastig om de juiste materialen te vinden. Stad en land werd afgezocht naar goede materialen om te gebruiken in woningen van klanten. Elk project moet uniek zijn want iedere klant heeft andere wensen. Landelijke keukens, landelijke badkamermeubels, oud eikenhouten vloeren, robuuste eettafels, alles is inmiddels te realiseren door team Rene Houtman Interieurs. Het team bestaat nu uit 5 mensen die dagelijks bezig zijn om uw landelijk interieurs compleet te maken. 

 

Showroom Landelijk Wonen

Omdat de vraag naar losse artikelen kopen voor in een landelijk interieur steeds groter werd werd er in 2004 al snel een showroom aan huis geopend. In de prachtige natuur van Hardenberg (Overijssel) op de woonboerderij ontdekten mensen al snel hoe het was om landelijk te wonen. De rust, de eenvoud van het gebruiken van natuurlijke materialen en de sfeer ervaren mensen al snel als geweldig. Momenteel zijn er 2 showrooms en is een team van 5 mensen elke dag druk met keukens, badkamermeubels, Castle Stones vloeren en meer. Door de jarenlange ervaring en de meest persoonlijke service is Rene Houtman het adres voor uw totaalinrichting

Webshop Landelijk Wonen

Omdat we vandaag de dag allemaal druk zijn en zo gemakkelijk mogelijk iets in huis willen ontvangen stijgt de vraag naar webshops gigantisch. Rene Houtman Interieurs is in 2017 een webshop gestart om de mensen die niet in de mogelijkheid zijn om langs te kunnen komen toch te kunnen bedienen. We leveren een zo breed mogelijk aanbod aan landelijke woonaccessoires, badkamermeubels, stoelen, tafels etc.. Uiteraard met de service die u van ons kunt verwachten. Dagelijks vullen we de webshop aan met unieke artikelen voor in uw interieur die we grotendeels allemaal direct uit voorraad leveren en dus ook op voorraad hebben staan in ons magazijn. Via de chat op onze website is het zeer gemakkelijk om een vraag te stellen, u krijgt dan direct een deskundig iemand op de chat die uw vraag inhoudelijk zal beantwoorden. Een stoel in een andere kleur leveren, een tafel op maat laten maken of een afspraak maken voor een keuken? Chat gemakkelijk en het wordt geregeld. Na het bestellen van uw artikel in de webshop nemen wij contact met u op omtrent de gewenste leverdag en levertijd indicatie. 

Landelijk Wonen Webshop Rene Houtman Interieurs

 

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €1,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »