Menu
EUR
Authentieke landelijke badkamer

Authentieke landelijke badkamer

Door: Anouk Reacties: 0

Sfeer en gebruik van échte materialen is de start van een geslaagde landelijke inrichting. In deze blog gaan we het hebben over het inrichten van een authentieke en landelijke badkamer. Een landelijke badkamer hoeft niet per se alleen geschikt te zijn in een oude woonboerderij. We ontvangen veel bezoekers online en in de showroom die een nieuwbouw woning aan het bouwen zijn of een jaren 90 woning graag nieuw leven in willen blazen. Denk hierbij aan landelijke badkamermeubels, toiletmeubels, sfeervolle douchesets, opzetkranen, of planchettes. De 1 kiest voor alleen een planchet (in vele soorten verkrijgbaar) om nét die extra touche te geven aan bijvoorbeeld een meer moderne badkamer. De ander kiest voor een volledige aanpak van deze ruimte en gaat voor Castle Stones, Carte Colori verf, én sfeervolle oud houten meubels. 

Landelijke badkamer blog

Hoe herken je een landelijke badkamer

Een landelijke badkamer is in onze ogen direct te herkennen aan het gebruik van pure en natuurlijke materialen. Ons team is het hele jaar door opzoek naar geschikt en droog oud hout, unieke waskommen/troggen, sfeervolle kranen, en bijzondere bekende merken om mee samen te werken. De kunst van een geslaagde landelijke badkamer is om je wensen om te zetten in een gewenst resultaat. Lig je graag uren in bad met een spannend boek? Dan zullen we je een badkraan aanbevelen die bij de rest van de inrichting past + een badplank naar wens. Sta je het liefst met zijn tweeën in de ochtend en avond tanden te poetsen aan een op maat gemaakt badkamermeubel van 120-200 cm? Of is dit jouw rustmoment en kies je voor een badkamermeubel van 80-100 cm breed. In het laatste geval houdt je dan weer meer rekening over voor eventueel een badkamerkast.

landelijk badkamermeubel op maat blog   landelijk op maat gemaakt eiken toiletmeubel   landelijk gestylde badkamer oud hout

 

Landelijke stijl creëren in badkamer of toilet

Je badkamer helemaal naar jouw wensen samenstellen hoeft niet lastig te zijn. Het belangrijkste is om te werken met natuurlijke materialen, of dit nou hardsteen is of een oud houten planchet, als je het maar terug laat komen in de ruimte. Let wel: we raden altijd aan in de badkamer of in het toilet om hout te behandelen tegen spatwater. Kies verder voor sfeervolle tegels of verf, pure materialen en sfeervol licht. Licht bepaald voor 80% de beleving in een ruimte. Heb je je landelijke badkamer of toilet ingericht zoals je wenste en er hangt een TL-buis? Vergeet dan maar de verliefde reacties van familie en vrienden. Tip van ons: Kijk ook eens op Pinterest of Instagram hoe andere mensen dit aanpakken, sla je ideeën op, maak een moodboard en kom erachter welk resultaat je wenst. Aan het eind van dit proces kan je zelf nog leuke extra ideeën toevoegen, dit zorgt ervoor dat het jouw resultaat zal worden met jouw finishing-touch!

unieke en oude stenen wasbakken was troggen

Hulp nodig met ontwerpen/inrichten?

Zie je door de bomen de houten meubels niet meer? Bekijk dan ons brede assortiment van alle meubels online. 95% van alle oud houten badkamermeubels en toiletmeubels maken we zelf, hier kunnen we dus ook maatwerk in leveren. Nog geen resultaat? Chat, mail of bel met ons voor advies of kom langs in onze showroom waar een ervaren medewerker u zal helpen. Laatste tip: Neem bij een bezoek altijd foto's en/of maten mee om te zorgen dat we je zo goed mogelijk advies kunnen geven.

 

Neem hier contact op

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €1,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »