Menu
EUR
Toiletmeubels - Oud eikenhout - Hardlopers

Toiletmeubels - Oud eikenhout - Hardlopers

Door: Kelsey Reacties: 0

Landelijk toiletmeubel oud eikenhout 

Wil je de toiletruimte inrichten in de landelijke stijl en toch genieten van zoveel mogelijk ruimte en een mooi geheel creëren? De ruimte in het toilet is vaak schaars, terwijl u toch producten wil opruimen. Daarom is het van groot belang om deze ruimte optimaal in te richten. Het begon ooit met 1 toiletmeubel op maat, en velen volgden. In onze webshop hebben we een speciale pagina waar alle toiletmeubels te zien zijn. Onze absolute hardloper is het oud eikenhouten landelijk toiletmeubel + fontein dark grey. 

Dit meubel is geheel gemaakt van oude wagondelen die we zelf importeren uit het buitenland. Het toiletmeubel is voorzien van soft-close deurtjes en kan besteld worden met 3 kleuren betonnen spoelbakjes, 5 kleuren sifons, 5 kleuren afvoerpluggen en verschillende toiletkranen. Veel van onze klanten geven aan al lang opzoek te zijn naar een vergelijkbaar meubel maar dit eigenlijk nergens kunnen vinden. Hier spelen we graag op in en dit is tot nu toe een groot succes. 

Accessoires landelijk toiletmeubel

Je hebt inmiddels het meubel aangeschaft en bent opzoek naar accessoires, ook daar hebben we veel keuze in. Dit toiletmeubel kan gecombineerd worden met verschillende toiletrolhouders, wasmanden en/of prullenbakken. Ook hebben we speciale toiletplanken/planchets ontworpen die er gemakkelijk bij besteld kunnen worden. Ook hebben we verschillende toiletrolhouders van Dauby, of 1 geheel in dezelfde stijl van het eikenhout met klep aan de bovenzijde die gemakkelijk te openen is dankzij de scharnieren. Kom je er toch niet uit? Neem dan gerust contact met ons op via de chat en we helpen je graag om de juiste keuzes te maken. 

Maatwerk, productie, levering en garantie

Heeft het meubel toch net niet de gewenste afmeting die je zoekt? Geen probleem, we maken vele meubels op maat. In overleg kunnen we altijd een gewenst toiletmeubel maken, ook in combinatie met een andere fontein. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden of kijk in de webshop of er een alternatief online staat. De productie van een maatwerk toiletmeubel duurt normaliter ongeveer een dag. Afhankelijk van de drukte bij ons is het vaak al mogelijk een je maatwerk meubel binnen een week te leveren. 

We staan achter onze producten en kennen de kwaliteit, daarom geven we 2 jaar volledige garantie op onze toiletmeubels. 

Mogelijkheden toiletmeubel: 

  • Leverbaar met 3 kleuren fontein
  • Leverbaar met verschillende kranen
  • Leverbaar met 5 kleuren afvoerplug en/of sifon
  • Leverbaar met of zonder zichtbare ijzers aan de voorkant
  • Leverbaar met maatwerk toiletplank/planchet
  • Leverbaar met vele accessoires

 

Een aantal sfeerimpressies van foto's die we hebben ontvangen van tevreden klanten: 

    

    

 

Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €1,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »