Altijd gratis bezorging in Nederland & België
Totaaladres voor landelijk wonen
Showroom Vr&Za 09-16 uur, webshop 24/7
Inloggen0
Inloggen0
Altijd gratis bezorging in Nederland & België
Totaaladres voor landelijk wonen
Showroom Vr&Za 09-16 uur, webshop 24/7

Door Mark, 15 oktober 2019

Landelijke meubels op maat

Landelijke meubels op maat

Rene Houtman is het adres als het gaat om landelijke meubels op maat. Met onze landelijke meubels op maat en accessoires kan een sfeer gecreëerd worden die volledig voldoet aan uw wensen en geeft uw interieur een eigen karakter. Anders dan bij een ander gaat nemen we de tijd voor u, tekenen uw ideeën uit en voegen hier onze ideeën aan toe. We staan bekend om ons gebruik van oud hout in combinatie met unieke bladen. Denk hierbij aan een meubel van oud eikenhout in combinatie met een Belgisch hardstenen blad of een toiletmeubel met een unieke stenen trog. Uw gewenste meubel op maat gemaakt zorgt ervoor dat u een uniek item in uw interieur heeft die u nergens anders ziet. Dankzij 20 jaar ervaring in het produceren van op maat gemaakte meubels zijn wij in staat om uw wensen te vertalen naar een interieur waar u dagelijks van geniet. 

 

Meubels van Rene Houtman waar u dagelijks van geniet

Al ruim 20 jaar is Rene Houtman een begrip als het gaat om landelijke op maat gemaakte meubels. We leveren onze meubels hoofdzakelijk in Nederland en België. Onze showroom is gevestigd in Hardenberg (Overijssel). Is dit te ver weg voor u? Geen probleem. U kunt met ons chatten, mailen of bellen zodat we een idee hebben wat u graag zou willen. De ideeën zetten we om in een tekening en indien gewenst passen we dit nog aan voor dat we beginnen aan de productie. 

 

Wat is er nodig om een mooi meubel te maken van oud hout? 

Onze medewerkers hebben al jaren ervaring met het werken met oud hout en ze nemen echt de tijd voor het proces. Denk hierbij aan:

  • 1. Juiste hout inkopen (elke plank is uniek)

  • 2. Exacte wensen op papier omzetten in een uniek eindresultaat.

  • 3. Zorgzaamheid (juist afkorten, schuren en behandelen)

  • 4. Geduld (ruime tijd tussen behandelingen door)

  • 5. Nette aflevering op maat gemaakt product. 

  • 6. Een tevreden klant is waar wij ons werk voor doen. 

Of u nu op zoek bent naar een landelijke eettafel, een badkamermeubel, toiletmeubel, of een gehele landelijke keuken, maak een afspraak voor een gesprek of stuur uw wensen naar ons door. 

 

Landelijk toiletmeubel met oude trog Rene Houtman      Landelijk badkamermeubel met waskommen Rene Houtman 

Landelijk badkamermeubel met waskommen Rene Houtman      Kloostertafel Rene Houtman Interieurs

Landelijke keuken opbergruimte      Oud houten toiletmeubel Rene Houtman

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »