Menu
EUR
Stoere & sobere landelijke woonaccessoires

Stoere & sobere landelijke woonaccessoires

Sobere landelijke woonaccessoires

Landelijke woonaccessoires en een landelijk interieur zijn helemaal de trend van nu. Thuis creëren we graag een plek waar we tot rust komen na een lange werkdag. Zo'n plek creëer je door sobere accessoires neer te zetten in combinatie met sfeervolle meubels. Veel mensen maken echter de fout om het huis in te richten met teveel accessoires terwijl dit juist drukte creëert. De kunst is om de eye-catchers de meeste aandacht te geven met daarom heen sfeervolle kleinere accessoires. Denk aan een stoere sidetable (eye-catcher) met daarop 2 baluster lampen en een vachtje of een set mooie kaarsen. 

Sobere landelijke woonaccessoires overal verkrijgbaar?

Echt sfeervolle landelijke woonaccessoires zijn niet op veel plekken te verkrijgen. Grote ketens bieden artikelen aan die sfeervol lijken maar werken niet met oud hout, unieke stoffen of unieke accessoires die u nergens anders ziet. Om uw huis in de juiste stijl in te richten moet u opzoek naar artikelen die uw buren niet hebben staan, dat maakt de uitdaging leuk. De reactie wanneer uw vrienden of familie uw unieke artikelen zien, of wanneer u ervan kan genieten wanneer u thuis komt, dat maakt het het zoeken waard. Wij zoeken altijd in binnen en buitenland naar unieke woonaccessoires om uw interieur compleet te maken.

 

Woonaccessoires tot hun recht laten komen

Ook de wanden in de woning maken het interieur uniek en bijzonder. We zijn Carte Colori dealer en werken bij veel van onze projecten met projectverf of kalkverf. De beleving van Carte Colori wordt veroorzaakt door de rust en sfeervolle kleuren die het brengt op uw muren. Deze sfeer is te beleven in onze woonboerderij in Hardenberg (Overijssel) waar we laten zien hoe we het aanbrengen en in welke kleuren we het kunnen leveren. De grootste stap om uw woonaccessoires tot hun recht te laten komen is klaar wanneer de wanden behandeld zijn en de vloer hierbij past. Vervolgens gaat u kijken naar welke tafel u heeft, of wilt hebben, met bijpassende stoelen. Wanneer dit allemaal staat kunt u kijken naar een sidetable, bijzettafel of oud houten bankje. Dit zijn grotere artikelen die de fundering leggen voor uw woonaccessoires. Als laatst kunt u opzoek naar sfeervolle woonaccessoires. Niet teveel, goed op elkaar afgestemd en unieke materialen, dat is de kunst. Komt u er toch zelf niet uit? Dan staan wij voor u klaar!

 

 

Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €1,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »