Altijd gratis verzending in NL + BE
Chat met ons als u een vraag heeft
Webshop & Maatwerk
Persoonlijk contact & snelle levering
Stalen deuren en binnendeuren

02 / May / 2019

Stalen deuren en binnendeuren

Wij maken nieuwe deuren op maat maar verkopen en werken ook met oude deuren. Stalen deuren en eiken deuren worden bij ons op maat gemaakt. Samen met u zullen we kijken wat geschikt is voor uw woning.

Binnendeuren

Bij het kiezen van een binnendeur is het belangrijk om rekening te houden met de stijl van uw interieur. Deuren voor binnenshuis zijn er namelijk in veel verschillende varianten. Kiest u voor een stalen deur, een stalen schuifdeur, eiken binnendeur of een oude paneeldeur? Klassieke binnendeuren hebben wij op voorraad en geven vaak een traditionelere uitstraling. Stalen deuren en eiken deuren worden bij ons op maat gemaakt. Samen met u zullen we kijken wat geschikt is voor uw woonkamer.  

 

Stalen binnendeuren

Stalen deuren geven een robuuste en toch stijlvolle toevoeging aan uw huis. We kunnen stalen deuren met glas leveren, stalen schuifdeuren, maar ook stalen kozijnen leveren wij. De voordelen van stalen deuren in uw interieur is het vele lichtinval door de ranke profielen en de grote glaspartijen. 

 

 

Meer interesse

Neemt u gerust contact met ons op voor het ontwerpen en maken van uw binnendeuren. We zullen samen de mogelijkheden bespreken en regelen de productie tot en met montage. 

 

     0523-265366

Stalen deuren

Stalen deur Rene Houtman Interieurs

    

    

   

    

 

    

 

 

Binnendeuren

    

           

 

           

 

 

Oude deuren

     

    

Interesse? Neem contact met ons op

 

 

Rene Houtman Interieurs Klantenvertellen / 5/10 - Bekijk onze Reviews @ Klantenvertellen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »