Menu
EUR
Maatwerk meubels webshop

Maatwerk meubels webshop

Door: David Reacties: 0

Maatwerk meubels speciaal voor u

U heeft in onze webshop een artikel gezien die u bevalt maar zonder de juiste afmeting? Geen enkel probleem, al 20 jaar zijn we gespecialiseerd in maatwerk meubels en geven we onze klanten de aandacht die ze verdienen. Omdat we maatwerk specialisten in dienst hebben is het altijd mogelijk om een artikel te maken in de afmeting die u zoekt. In onze webshop zijn allerlei artikelen te vinden die met een standaard maat staan aangegeven. Stuur ons gemakkelijk een chat of mail en vraag of dit artikel in uw gewenste afmeting gemaakt kan worden. 

 

Waarom een maatwerk meubel laten maken? 

Waarom een maatwerk meubel laten maken en geen kant en klaar meubel? Een maatwerk meubel wordt vaak gekozen wanneer er al een bestaande woning is. U zit vast aan bepaalde afmetingen en wil hier een juist meubel bij vinden. Wij kunnen in principe elk gewenst meubel op maat maken. Een badkamermeubel, wastafelmeubel, wastafelkast, toiletmeubel, etc. Combineert u dit met een rivierkom, moderne opzetkom, dubbele wasbak, met één wasbak, met of zonder kraangaten, alles is mogelijk. Bij de modellen uit onze webshop kan alles aangepast worden, zowel de afmetingen als de opties en accessoires. Staat er op de gehele webshop niks wat u aanspreekt maar heeft u wel iets in gedachten? Ook geen probleem, stuur ons een mail of chat met een foto en we gaan kijken wat we voor u kunnen betekenen. Vaak ontvangt u binnen 2 werkdagen al een offerte en heeft u het meubel al binnen 14 werkdagen in huis. Toch liever later levering i.v.m. een verbouwing? Ook dit is mogelijk, we plannen dan de productie in en zorgen dat het meubel precies op tijd geleverd wordt. 

 

Waarom een maatwerk meubel laten maken bij Rene Houtman Interieurs? 

Wij van Rene Houtman Interieurs geven al 20 jaar de aandacht aan onze klanten die ze verdienen. We hebben goede gesprekken over uw wensen en doen ons uiterste best om uw droom meubel te maken. Per mail, per chat, telefonisch of in een persoonlijk gesprek in onze showroom zetten we al uw wensen op papier, bespreken we de mogelijkheden en laten we voorbeelden zien. Ook houden we er rekening mee waar de meubels voor gebruikt gaan worden, in welke ruimtes, moeten ze vlekbestendig zijn, etc. 

 

Ook een maatwerk meubel laten maken? 

We staan klaar voor al uw vragen. 

Havezateweg 11

7798 CC Collendoorn

Nederland

Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €1,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »