Menu
EUR
Zomer Inspiratie Landelijk en Sober Wonen

Zomer Inspiratie Landelijk en Sober Wonen

Door: Joris Reacties: 0

Nu de zomer er weer aan komt, is het haast noodzakelijk om uw woning weer zomer-proof te maken! Nu kan het soms lastig zijn om te vinden wat er nou precies nodig is om een woning op te fleuren. Daarom geven wij je in dit artikel allerlei tips en inspiratie om dit toch voor elkaar te krijgen in een landelijke woning!

Zomers, maar toch landelijk

Een landelijk interieur staat bekend om de donkere kleuren en natuurlijke materialen. Voor een zomers interieur moet je vaak even af van de donkere kleuren, en eens kijken naar wat lichtere kleuren. Vervang bijvoorbeeld de kussenslopen naar een wat lichter kleurtje, zoals lichtblauw of zalmroze. Verder kun je de kleur van je muur vervangen naar een witte/beige kleur. 

Geen kunstlicht, maar zonlicht

In de zomer is er erg veel zonlicht, hier kun je dus erg mooi gebruik van maken. Als je donkere gordijnen hebt kun je erover nadenken om deze te vervangen voor een lichter kleurtje zoals pastel roze. Probeer overdag zoveel mogelijk lichtinval van buitenaf te hebben. Hierdoor krijg je automatisch een zomerse sfeer in huis. Probeer dus tot de zonsondergang van de zon te genieten!

Probeer eens wat nieuws

De zomer is een mooi moment om iets nieuws te proberen. Daarom kan het verschuiven en verplaatsen van uw interieur een goed idee zijn. Ook kunt u ervoor kiezen om dat oude bankstel te vervangen voor een nieuw bankstel. Door het interieur te verschuiven en te verplaatsen geef je je interieur weer een frisse look, iets wat je echt wilt in de zomer!

Fleur je interieur wat op!

Zoals eerder gezegd horen vrolijke kleuren bij een zomers interieur. Naast het vervangen van je gordijnen en je kussenslopen kun je natuurlijk ook wat natuur naar binnen halen, zoals een mooi boeket bloemen! Deze bloemen horen uiteraard wel in een bijpassende vaas. Bij Rene Houtman hebben wij een groot assortiment aan deze vazen.

Onze zomerse merken

Natuurlijk zijn er verschillende merken die zich specialiseren op de zomerse artikelen. Een goed voorbeeld hiervan is Bazar Bizar. Op onze site vind u daarom ook veel artikelen van dit merk terug. Bazar Bizar maakt veel gebruik van materialen als bamboe, water hyacint en rotan. Deze materialen geven een mooi mediterrane sfeer aan uw interieur. Ze hebben veel verschillende soorten artikelen, zoals hanglampen en bijzettafels. Eén ding is zeker; er is altijd genoeg keus!

Hopelijk kun je na deze tips weer een volwaardig zomer-interieur maken. En hoe eerder je dit doet, hoe langer je er profijt van hebt!

 

Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €1,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »