Menu
EUR
Uitbreiding Rene Houtman Interieurs Met Sfeervollekeuken.nl

Uitbreiding Rene Houtman Interieurs Met Sfeervollekeuken.nl

Door: Mika Reacties: 0

Over SfeervolleKeuken.nl

Het jaar 2024 is bij Rene Houtman Interieurs weer gestart vol nieuwe ideeën! We maken al ruim 25 jaar volledig handgemaakte keukens in de landelijke stijl. Omdat er veel tijd gaat zitten in het ontwerpen en produceren kunnen we consumenten die (iets meer) haast hebben helaas niet voorzien momenteel. Daar hebben we nu iets op bedacht: SfeervolleKeuken.nl! Op SfeervolleKeuken.nl verkopen we kant en klare landelijke keukens. Online kies je eenvoudig je gewenste modules en zo stel je zelf je gehele keuken samen. Kwaliteit en uitstraling blijft bij ons altijd heel erg belangrijk, daarom lopen we altijd je keuken volledig na en zijn ze bijvoorbeeld voorzien van stelpoten, iets wat je vaak bij kant en klare modules niet ziet. Uiteraard shop je het liefst alles bij 1 adres om je keuken direct compleet te maken, daarom verkopen we op SfeervolleKeuken ook lampen, eetkamertafels, stoelen, en alles voor Koken & Tafelen

Om ook een andere stijl aan te kunnen bieden dan Rene Houtman Interieurs hebben we ervoor gekozen om op SfeervolleKeuken.nl met andere merken samen te werken zoals: Light & Living, Original Home, Opjet, Gusta, Be-Uniq, Hoopzi, Richmond, etc. 

 

 

Landelijke Keukenmodules Online Bestellen

Het is heel eenvoudig: Je kiest online welke keuken je aanspreekt, bekijkt hoeveel ruimte je beschikbaar hebt in je keuken en daar stem je je modules op af. Elke module staat per stuk online met de juiste buitenmaten en binnenmaten inclusief het blad, zo weet je precies wat je kwijt kan. Let op: vaak worden de bladen los geleverd omdat ze zowel als losse module verkocht worden en als gehele keuken, het gaat dus vaak om verlijmde bladen. Ook de koel/vriescombinaties, fornuizen, vaatwassers, etc kan je bij ons aanschaffen tegen internetprijzen. We zijn dealer van verschillende merken zoals Miele, Siemens, Boretti, Atag, & meer. Een eyecatcher (en functioneel + meerwaarde) om het plaatje compleet te maken? Ook van Quooker kranen zijn we dealer! 

 

 

Wat kost een landelijke keuken bij SfeervolleKeuken.nl?

Een volledig op maat gemaakte keuken kost vaak meer dan gemiddeld, dit komt omdat er precies rekening wordt gehouden met je wensen en hier zullen medewerkers lang mee bezig zijn. Uiteindelijk heb je de prijs van een landelijke keuken natuurlijk zelf in de hand. Gebruik je oud eikenhout, een hardstenen blad, A kwaliteit apparatuur en moet de keuken geplaatst worden op locatie? Dan zal je duurder uit zijn dan dat je voor kant en klare modules gaat en de keuken zelf gaat plaatsen. Het voordeel van kant en klare modules is dat je voor je aankoop precies weet wat je kwijt zal zijn en na de tijd niet te maken krijgt met meerwerk. 

 

 

Landelijke Keukenmodules Van Verschillende Merken

Op SfeervolleKeuken verkopen we niet alleen modules uit onze eigen werkplaats, we verkopen er ook modules die wij gewoon inkopen: Denk aan de keukenmodules van het merk Be-Uniq, deze keukens zijn gemaakt van tropisch hardhout, voorzien van een granieten blad en na een aantal jaren succes hebben ze de keuken nu uitgebreid met kookeiland, inbouwoven module, los hoekelement, en meer modellen waar vraag naar was. De charme van deze keuken is het oude hout wat gebruikt is voor de frontjes, let wel: geen keuken is hetzelfde wanneer er oud hout is gebruikt, elke module kan dus verschillen van de foto's.

 

 

Showroom landelijke keukens Overijssel?

Die hebben we! Op ons terrein in Collendoorn (Overijssel, 30 minuten vanaf Zwolle) kan je je uren vermaken met alles wat te zien is in de 3 showrooms op het terrein van 1250 m2. Verschillende keukens, badkamermeubels, toiletmeubels, eetkamertafels, & nog veel meer! Op vrijdag en zaterdag is de showroom geopend zonder afspraak van 09-16 uur, de rest van de week is het op afspraak. Van harte welkom!

 

 

Bezoek de website van Sfeervollekeuken: www.Sfeervollekeuken.nl

 

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €1,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »