Menu
EUR
Oud houten- bankjes en krukjes

Oud houten- bankjes en krukjes

Door: Joris Reacties: 0

Oud houten bankjes en krukjes

Soms kan een klein artikel wonderen doen voor een landelijk interieur. Een goed voorbeeld hiervan is het plaatsen van een houten bankje of krukje. Zeker voor een landelijk interieur kan is dit een echte toevoeging, aangezien hout zo goed als centraal staat in deze stijl. De bankjes zijn in verschillende formaten te verkrijgen. Zo zijn er bankjes, krukjes en vensterbankkrukjes. Deze bankjes en krukjes zijn gemaakt om op te zitten, maar ze zijn ook uitstekend te gebruiken voor decoratie.

Eetkamerbankjes

De eetkamerbankjes zijn erg mooie en handige toevoegingen aan jouw eetkamer. De bankjes hebben vaak een lengte van ongeveer 120 cm. Hierdoor kunnen er veel mensen op zitten. Ook zijn deze bankjes erg mooie decoratiestukken. Je kunt ze bijvoorbeeld zetten in een hal, of verschillende kaarsen op zetten. Als je een bank nou te groot vindt, kan je altijd gaan voor een kleiner krukje.

Oud houten krukjes

Een krukje is altijd te gebruiken als zitplaats. Echter kan je een krukje uitstekend gebruiken als decoratie op het moment dat je hem niet gebruikt. Hier kun je bijvoorbeeld tijdschriften, dekens of planten op neerzetten. Het mooie aan een krukje is dat er niet persé iets op hoeft te staan. Een kaal krukje in een hoekje kan al erg veel sfeer met zich mee brengen. Mocht je nog kleiner willen, zou je altijd kunnen kijken naar een vensterbank krukje.

Vensterbankkrukjes

Heb je een kale vensterbank en géén idee hebben wat je daar mee moet? Dan is een vensterbank krukje misschien wel de perfecte oplossing. Deze krukjes zijn erg klein, maar brengen ook enorm veel sfeer met zich mee. Deze krukjes zijn vaak erg uniek, hierdoor verschillen de afmetingen ook vaak.

Hopelijk kan je je interieur na het lezen van dit artikel nóg wat landelijker maken. Mocht je nog inspiratie nodig hebben, ben je altijd welkom voor een bezoekje in de showroom!

Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €1,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »