Menu
EUR
Nieuwe Collectie Vazen & Potten | DutZ Collection

Nieuwe Collectie Vazen & Potten | DutZ Collection

Door: Joëlle Reacties: 0

Fan van vazen, schalen, potten, windlichten, kandelaars en kaarsenglazen? Dan stellen wij jullie graag voor aan DutZ. De DutZ Collection heeft prachtige mond geblazen glazen producten, die door professionele glasblazers uit Oost Europa zijn gemaakt. Lees gauw deze blog en inspireer je zelf met deze prachtige producten van DutZ.

Dit is DutZ...

Bij DutZ voel je de enorme passie voor mond geblazen glas. Iedere vaas, schaal, pot, windlicht, kandelaar, kaarsenglas of drinkglas is het resultaat van het toegewijde vakmanschap van de glasblazers uit Oost Europese glasfabrieken. Alle artikelen zijn met liefde mond geblazen en handgevormd. Wat betekent DutZ? In het Nederlands staan de letters voor Durf Uitgesproken Te Zijn. Ieder seizoen vind je bij DutZ weer verrassende nieuwe series. Vrijwel alle artikelen zijn uit voorraad leverbaar. Hierdoor kan DutZ Collection doorgaans snel leveren.

DutZ & de Wereld

We zijn ons er steeds meer van bewust dat onze levensstijl gevolgen heeft voor de wereld om ons heen. Welke keuzes je als individu maakt – dus ook waaraan je je geld besteedt – heeft uiteindelijk een impact op onze wereld. Niet alleen op ons klimaat maar ook op ons mensen. Welzijn en voorspoed zijn voor veel mensen om ons heen immers geen vanzelfsprekendheid.

Omdat je verantwoord wilt leven, vraag je wat terug voor je geld. Zo heeft DutZ dit ook gedaan doormiddel van het terugdringen van restafval, het hergebruik van grondstoffen en een verantwoorde keuze uit leveranciers. Ondanks dat dit gerecycled glaswerk niet volledig helder is zorgt de combinatie met kleur voor een unieke ambachtelijke uitstraling. DutZ Collection zal gerecycled glaswerk blijven ontwikkelen en waar mogelijk uitbreiden. 

De meest besproken kleurenthema's van DutZ

Roses & Fruits

Prikkel je zintuigen met deze prachtige frisse roze tinten! Stuk voor stuk prachtige mond geblazen glazen vazen, potten en kaarsenglaasjes. Mix en match er vooral lekker op los en creëer een prachtig statement in je interieur. 

Houd je ervan om lekker veel bij elkaar te zetten?! Kies er dan voor om een statement te maken door een grote groep kleinere vaasjes bij elkaar te plaatsen. Groeperen is hier het toverwoord! Het is mooi om een set Nadiel– of Manuela vaasjes op een glazen schaal te zetten. Vul deze met fleurige verse bloemen en diner-kaarsen. Zo maak je van veel kleine vaasjes een groot statement piece!

Ocean & Forest

Voel je één met de natuur. Dat is het gevoel wat je ervaart wanneer je door het kleurthema Ocean & Forest loopt. Dit kleurthema Ocean & Forest is geïnspireerd door de natuur met zijn wisselende seizoenen. Het frisse groen van de nieuwe bladeren die elk voorjaar weer tevoorschijn komen of het donker groen dat doet denken aan een bos vol naaldbomen. Denk je aan witte stranden, zon en blauwe zee? Dat associeer je dan misschien met de zomerse kleuren lichtblauw en jade, terwijl nachtblauw en staalblauw meer geassocieerd kunnen worden met heftige winterstormen.

De kleuren uit dit thema zijn goed te combineren met de kleuren uit de thema’s Smokey Black en Serenity. Deze twee thema’s vormen een perfecte basis voor een klassieker interieur. Door aan die basis donkerblauw of donkergroen toe te voegen maak je het geheel wat levendiger.

Smokey Black

Smokey Black is een stijlvol kleurthema, een niet te vermijden must-have die prachtig te combineren is met de kleuren uit de andere thema’s. Stoer, stijlvol en tijdloos; dat zijn de eerste woorden die bij je op komen als aan het kleurthema Smokey Black denkt. De diversiteit aan modellen in dit thema vormen samen een perfecte basis voor jouw woonaccessoires. 

Door het zorgvuldig kiezen van de verschillende tinten en het samenvoegen van diverse kleurthema’s, creëer je een prachtig stijlvol geheel en komt je interieur tot leven: jouw eigen unieke interieur waar je je heerlijk kunt onderdompelen in een gevoel van luxe. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van de kleurthema’s Serenity en Smokey Black. Deze combinatie zorgt voor een stijlvolle en warme sfeer in huis. Smoke en beige: geweldig chique!

Golden Chique

Dompel je onder in luxe! Ervaar die rijke, warme en stijlvolle uitstraling in je interieur. Gouden- en warme gele tinten van de glazen vazen in dit kleurenthema voeren hier de boventoon. Door de lichtval in deze mond geblazen glazen vazen lijkt het net of de zon schijnt, ook al regent het pijpenstelen!

De glazen vazen, kaarsenglaasjes en glazen potten binnen het kleurenthema Golden Chique zijn onderling uitstekend te combineren. De tinten binnen dit kleurenthema vullen elkaar geweldig aan! De warme tinten van het glas in de kleuren Topaz, Amber en Gold Topaz geven je een stijlvol en rijk gevoel! En door voor een groots en kleurrijk glas object te kiezen vergroot je dit gevoel alleen nog maar meer.

Serenity

Rust en kalmte, alles is in harmonie! Wit, helder, lichte grijzen, dat is wat je in het kleurenthema Serenity vindt. De combinatie van onze collectie mond geblazen glas en het Serenity kleurenthema is echt geweldig; ze versterken elkaar enorm! De kracht die de glazen kandelaren en glazen vazen uitstralen en dat dan gecombineerd met de rust van de kleuren binnen dit thema; het is perfect in balans met elkaar!

Binnen het kleurenthema Serenity zijn de mogelijkheden eindeloos! Dit deel van de collectie mond geblazen glas is perfect toe te passen in een modern interieur en gaat ook perfect mee in de Scandinavische woonstijl. Naast glazen vazen en potten vindt je in het kleurenthema Serenity, ook een collectie windlichten en kandelaren. De mensen die houden van de klassieke- en landelijke interieurs kunnen hier hun hart ophalen!

Inspiratie

Vind je het lastig om te bepalen welke stijl er bij jou past en hoe je dat allemaal moet combineren? De dealers van DutZ Collection (zoals Rene Houtman Interieurs), staan graag voor je klaar met het juiste advies.

Iedere vaas en elke pot van DutZ Collection is met veel liefde mond geblazen en met de hand gevormd. Ieder klein luchtbelletje en elk minuscuul verschil in maatvoering geeft jouw favoriete DutZ vaas zijn eigen uitgesproken karakter. Dat is DutZ: Durf Uitgesproken Te Zijn!

Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €1,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »