Menu
EUR
Lente inspiratie landelijk en sober wonen

Lente inspiratie landelijk en sober wonen

Door: Joris Reacties: 0

Lente inspiratie landelijk en sober wonen

De lente komt er weer aan! Dit betekend veel zon en veel kleuren in de natuur. De lente wordt vaak gezien als een vrolijke maand. Het is dus ook niet gek dat men vaak hetzelfde gevoel in hun interieur wilt creëren. In deze blog gaan wij je haarfijn uitleggen hoe je je landelijke interieur écht lente-proof maakt.

Hoe maak je je landelijke woning klaar voor de lente?

Zoals eerder gezegd staat de lente voor veel zon en veel kleuren. Dit vind je dan natuurlijk ook terug in een woning die klaar is voor de lente. Doe de gordijnen dus lekker open en laat de zon door je woonkamer schijnen! Een landelijk interieur is erg sober, maar dit betekend dan niet dat er helemaal geen kleur in kan. Zo kun je natuurlijk prima kiezen voor kleden of kussens met een kleurtje. Verder kan je natuurlijk ook kiezen om een aantal geurkaarsen in je interieur te plaatsen. In de lente kun je ervoor kiezen om kaarsen met een bloesemgeur te plaatsen.

Lente inspiratie landelijk wonen

Weet je nou niet wat je in je interieur kan toevoegen om hem lente-klaar te maken? Dan kan je misschien hieruit wat inspiratie op doen. Zo kun je bijvoorbeeld kijken naar kleden in verschillende kleuren. Ook kan je je kussens vervangen naar wat lichtere kleuren. Verder kan je je woning ook nog mooi opfleuren met verschillende boeketten. Hierdoor voeg je niet alleen prachtige kleuren toe aan je interieur, maar je interieur ruikt dan echt naar de lente! Een groot voordeel van een bos bloemen is dat je ze vaak zelf helemaal kan samenstellen. Voor deze bloemen zijn er talloze vazen te vinden op onze site. Een andere manier om je woning naar de lente te laten ruiken, zijn zoals eerder gezegd, geurkaarsen. Deze zijn in verschillende soorten, maten en geuren te verkrijgen.

Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €1,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »