Menu
EUR
Landelijk Wonen Trends 2022

Landelijk Wonen Trends 2022

Door: Joris Reacties: 0

Vandaag de dag zitten mensen erg veel thuis. Het is niet meer alleen de plek waar je slaapt of eet. Het is ook de plek geworden waar je werkt, sport of andere hobby's uitoefent. Daarom is het meer dan ooit belangrijk dat je je ook echt thuis voelt in je eigen huis. Daarom is het misschien belangrijk om uw interieur een update te geven. Ook in 2022 zijn er verschillende landelijke woontrends. Wij geven u alvast een voorproefje van deze woontrends.

Oud en vertrouwd

De landelijke stijl staat voor stoere meubels. Dit is niet veranderd in de afgelopen jaren. Na een dag hard werken is het belangrijk dat u ook uw rustmomenten kunt pakken. Dit kan uitstekend op een mooie stoffen bankstel. Naast dat deze banken erg comfortabel zijn, passen ze ook nog eens uitstekend in de landelijke stijl. Deze bankstellen zijn uitstekend te combineren met een oud houten salontafel. Deze tafels zijn voornamelijk gemaakt van hergebruikt hout. Dit maakt ze dus ook nog eens erg duurzaam. Verder heeft u natuurlijk ook nog mooie verlichting nodig. Balusterlampen zijn erg tijdloos en passen uitstekend in de landelijke stijl. Deze lampen zijn prachtig als vloerlamp, maar er zijn ook kleinere varianten die op bijvoorbeeld een sidetable passen.

Thuiswerken in stijl

Tegenwoordig is het geen overbodige luxe om een thuiskantoor te hebben. Het is dus de uitgelezen kans om een thuiskantoor naar je eigen stijl te maken. Een werkplek in de landelijke stijl maakt het thuiswerken natuurlijk een stuk plezieriger. Allereerst heeft u natuurlijk een bureau nodig. Hierbij kunt u kiezen voor een prachtig houten bureau. Dit bureau heeft natuurlijk ook nog opvulling nodig. Een mooie opvulling voor een leeg bureau zijn windlichten of vazen. De vazen kun je natuurlijk prachtig opvullen met wat fairtrade planten. Zoekt u wat extra verlichting voor uw thuiskantoor? Dan kun je altijd een mooie tafellamp of kroonluchter toevoegen aan het kantoor. Al deze artikelen zorgen ervoor dat u net wat prettiger thuis kunt werken.

Landelijk is ook duurzaam

Naast dat de landelijke stijl erg mooi is, is het ook nog eens erg duurzaam. In de landelijke stijl wordt natuurlijk erg veel hout gebruikt. Bij Rene Houtman gebruiken wij vooral hout van oude wagondelen. Dit hout wordt dus hergebruikt. Voorbeelden van artikelen dat worden gemaakt van oud hout zijn onze badkamer- en toiletmeubels. Deze artikelen kunt u ook op maat laten maken. Maatwerk zorgt ervoor dat het meubel wat u besteld altijd past op de plek waar u hem wilt hebben. Ook deze houten meubels blijven in 2022 zeer zeker trending!

Kortom, ook in het nieuwe jaar is de landelijke stijl een goede keuze. Geef een nieuwe look aan uw interieur, dit is namelijk hét moment om van jouw huis een thuis te maken.

Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €1,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »