Menu
EUR
Landelijk Tuin Interieur: Inspiratie & Tips

Landelijk Tuin Interieur: Inspiratie & Tips

Door: Joris Reacties: 0

Het is eindelijk weer zomer, wat betekend dat je weer veel in de tuin kunt zitten! Nu vraag jij je misschien af: Hoe krijg ik mijn tuin in een landelijke stijl? In dit artikel geven wij inspiratie en tips om jouw tuin nét iets landelijker te maken.

Hoe creëer je een landelijke sfeer in je tuin?

In de zomer wil je uiteraard zo veel mogelijk van de zon kunnen genieten. Je kunt hier bijvoorbeeld voor zorgen om een oud houten bankje in de tuin te zetten, zodat je altijd in de zon kunt zitten. Verder kun je er voor kiezen om 's avonds te dineren in de buitenlucht. Hier hoort natuurlijk ook een landelijke tafel bij. In ons assortiment zitten diverse landelijke tafels die uitstekend buiten te gebruiken zijn. Verder kan het nooit kwaad om in de zomer voor wat meer kleur te kiezen. De landelijke stijl staat natuurlijk voor sobere meubelen, maar het kan nooit kwaad om in de zomer voor wat meer vrolijkheid te gaan.

Wat raden wij aan?

Zoals eerder gezegd misstaan houten bankjes eigenlijk nooit in een tuin. Ze zijn erg makkelijk te verplaatsen, waardoor je altijd in de zon kunt zitten. Mocht je je tuin wat meer willen opfleuren met leuke bosjes bloemen, kun je kijken bij ons collectie aan vazen. Deze zijn uitstekend geschikt om een mooi boeket in te zetten en je tuin wat op te fleuren. Als je op zoek bent naar een Ibiza-stijl, dan kan het nooit kwaad om een kijkje te nemen in ons assortiment van Bazar Bizar. Dit assortiment varieert van prachtige zomerse bankjes en stoelen tot hanglampen en andere accessoires. Er is dus genoeg keuze om een strand-gevoel aan je tuin te geven. 

Inspiratie en tips

Bij de zomer denk je natuurlijk aan zomerse kleuren. Dit kun je in je tuin toepassen door wat lichtere kussenslopen aan te schaffen. Zoals we eerder beschreven is buiten eten een mooie toevoeging van de zomer. In de foto's hieronder kun je inspiratie doen voor je eigen tuin:

Rene Houtman Berrien Oud Houten Eettafel/tuintafel Wagondelen  Bazar Bizar De Suar Eettafel - Natuurlijk L200 x B90 x H75Rene Houtman Stoel Hout Teak Flower 50x4x90 cm

Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €1,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »