Menu
EUR
Landelijk Interieur

Landelijk Interieur

Door: Joëlle Reacties: 0

Hou jij van natuurlijke tinten in je woonruimte? Dan is de landelijke stijl iets voor jou! De basis van de landelijke woonstijl zijn de muren, vloer en gordijnen. Natuurlijke materialen mogen bij deze woonstijl niet ontbreken. Benieuwd wat landelijk wonen precies inhoud en hoe je dit zelf kunt toepassen in jouw huis? Lees dan vooral verder!

Hoe creëer je een landelijke sfeer in je woonruimte?

De landelijke woonstijl creëert sfeer, warmte, stoerheid en een zekere soberheid in je woonruimte. De landelijke woonstijl bestaat vooral uit natuurlijke kleuren zoals; wit, zandkleurig, bruin, lichtblauw of een grijstint. Een echte houten vloer is bijvoorbeeld de perfecte basis voor je landelijke inrichting! Hier zou een mooie landelijke tafel perfect bij passen. In ons assortiment zitten diverse landelijke tafels die hier uitermate geschikt voor zijn. Grote meubels geven het interieur karakter en zorgen voor een rustige basis in je woonkamer. In ons assortiment hebben wij veel grote landelijke meubels zoals; landelijke kasten, landelijke stoelen & fauteuils en landelijke banken.

Landelijke decoratie tips

Ook voor jouw landelijke woonstijl is veel decoratie te verkrijgen, zo hebben wij in ons assortiment verschillende landelijke accessoires te verkrijgen. Denk hierbij aan windlichten en kandelaars, maar ook kussens voor op de bank, vachten, dekens, potten en vazen en uiteraard prachtige landelijke lampen en verlichting, een echte sfeermaker in jouw landelijke interieur. 

Koken in een Landelijke keuken

Een landelijke keuken is een keuken die authentiek, robuust en warm oogt. Kenmerkend voor landelijke keukens is het gebruik van hout als materiaal. Wij van Rene Houtman Interieurs maken deze keukens speciaal voor jou op maat, volledig naar wens. Geïnteresseerd in een op maat gemaakte landelijke keuken? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen graag!

Landelijke badkamer

Heb je gekozen voor een woning in landelijke stijl? Dan wil je dit natuurlijk ook laten terugkeren in jouw badkamer. Het is namelijk mooi als de badkamer ook aansluit bij de rest van je woning. Een badkamer is namelijk een plek waar je erg veel aan kunt veranderen en de stijl van de woning helemaal in terug kunt laten komen. Wil je een landelijke badkamer of heb je er al één maar zoek je meubels om het helemaal af te maken? Dan ben je bij Rene Houtman Interieurs aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een groot assortiment landelijke badkamermeubels en kunnen elk meubel op maat maken.

Heerlijk tot rust komen in een Landelijke slaapkamer

Veel mensen laten de slaapkamer buiten beschouwing als zij de landelijke woonstijl toepassen in hun woning. Ben je van plan om jouw slaapkamer binnenkort ook volgens de landelijke stijl in te richten? Dan is het aannemelijk dat je nog een landelijk bed zoekt. Hiervoor ben je bij Rene Houtman Interieurs aan het juiste adres. In onze webshop vind je namelijk meerdere landelijke stoffen bedden. Ook voor landelijke nachtkastjes bij je bij ons aan het juiste adres. Het is ook leuk om je slaapkamer in de landelijke stijl aan te kleden met bijvoorbeeld een oud houten bankje met een mooie vacht erop. ook mag de verlichting van een slaapkamer niet ontbreken. Wij hebben verschillende soorten verlichting in ons assortiment wat perfect is voor het creëren van de landelijke stijl in jouw slaapkamer. 

Landelijke toiletruimte 

Het inrichten van een toilet volgens de landelijke stijl is vaak lastiger dan gedacht. Het is een betrekkelijk kleine ruimte, waardoor er niet of nauwelijks plek is voor meubels. Dit betekent echter niet dat u uw toilet maar achterwege moet laten. Rene Houtman Interieurs weet namelijk als geen ander hoe u uw toilet volgens de landelijke stijl inricht. Vervang uw huidige toiletrolhouder bijvoorbeeld eens door een landelijke toiletrolhouder. Is er een wastafel aanwezig? Kies dan voor een stoere, industriële kraan. Op deze manier krijgt uw toilet ook een landelijke uitstraling. Wit u uw toilet extra leuk aankleden? Dan biedt een massief robuuste eiken toiletplank mogelijk uitkomst. Deze plank kunt u onder meer gebruiken om verschillende landelijke accessoires op uit te stallen.

Shop de landelijke woonstijl bij Rene Houtman Interieurs. Hulp nodig bij het creëren van een landelijke woonstijl in jouw woning? Neem gerust contact met ons op, wij helpen graag! 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €1,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »