Altijd gratis verzending in NL + BE
Chat met ons als u een vraag heeft
Webshop & Maatwerk
Persoonlijk contact & snelle levering
Landelijk en sober wonen

Rosalie - 04 / Feb / 2020

Landelijk en sober wonen

Landelijk en sober wonen begint bij Rene Houtman Interieurs. In dit artikel lees je hoe je een sober en stoer interieur creëert met vaak alleen al kleine aanpassingen.

Landelijk en sober wonen? Wat past er bij een landelijk en sober interieur? 

Materialen om een landelijk en sober interieur samen te stellen zijn vaak producten die uniek zijn en een eigen karakter hebben, denk hierbij aan een oud houten tafeltje. Daarnaast is het vaak gaaf om verschillende woonaccessoires te gebruiken. 

 

Wat geeft puur en stoer het juiste karakter? 

Sober wonen begint met het gebruiken van ruwe materialen in een ongedwongen stijl. Dit kan zowel in de badkamer zijn dankzij een oud houten badkamermeubel of in de slaapkamer door bijvoorbeeld een landelijk gecapitonneerd bed. De meubels combineren met een gave wand waarop bijvoorbeeld kalkverf is aangebracht kan ook helpen. De landelijke meubels gaan vaak perfect samen met kalkverf of projectverf op de wanden. 

Hoe creëer ik een uniek interieur?

Een uniek landelijk interieur creëer je door alles goed op elkaar af te stemmen. Vind je het leuk om alles zelf in te richten en bij meerdere aanbieders je artikelen aan te schaffen? Verdiep je dan goed in de kleurencombinaties. Kleurencombinaties maken je landelijke interieur. Een uniek interieur maak je echter pas echt compleet wanneer je unieke artikelen hebt. Wij bieden een breed assortiment landelijke en stoere producten aan waar er maar 1 van gemaakt is, zo zal je dit nooit terug zien in iemand anders zijn interieur. 

Zie je door de bomen het bos niet meer? 

Begrijpelijk, er zijn vele aanbieders als het gaat om je landelijke interieur creëren. Wij bij Rene Houtman nemen de tijd om uw wensen te bespreken, of het nu gaat om een gehele landelijke keuken of enkel voor een balusterlamp. Kom gerust langs om een kijkje te nemen in onze showroom of kijk rond in onze webshop. 

 

Rene Houtman Interieurs Klantenvertellen / 5/10 - Bekijk onze Reviews @ Klantenvertellen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »