Menu
EUR
Hoe krijg je een landelijke stijl in huis?

Hoe krijg je een landelijke stijl in huis?

Door: Reno Reacties: 0

Sfeervol door een landelijke stijl 

De landelijke stijl is steeds populairder aan het worden, dat is niet voor niets. Vandaag de dag zijn we de hele dag druk met werk, school, de kinderen, etc. S 'avonds willen we ontspannen in een rustige ruimte met niet teveel opvallende kleuren, zo zijn we s 'ochtends weer uitgerust en kunnen we er weer tegen aan. In een landelijke inrichting wordt er vaak gebruik gemaakt van zachte materialen en veel artikelen en/of afwerking van hout. De landelijke stijl is te herkennen aan onder andere: 

Landelijke stijl in moderne keuken

Stoere en sobere meubels

De meubels zijn vaak stoer en sober. Denk hierbij aan een houten kloostertafel die herkenbaar is aan het oude hout in een nieuw jasje. De tafels (die we tevens op maat maken) worden behandeld zodat ze goed tegen dagelijks gebruik kunnen en toch sfeer uitstralen. Vaak wordt er gekozen voor grote en stoere meubels die niet perfect afgewerkt hoeven te zijn in combinatie met kleinere sfeervolle artikelen zoals balusterlampen, kaarsjes en plaids. De bankstellen en stoelen zijn vaak voorzien van sobere stoffen met veel aankleding van kussens om het plaatje compleet te maken.   

 

Ga voor accessoires

Om een interieur compleet te maken moet je de accessoires kiezen die bij de rest van de inrichting passen, dit is een belangrijk punt. Omdat er in een landelijk interieur vaak gekozen wordt voor neutrale kleuren op de wand zoals kalkverf of projectverf, kan er goed gestyled worden met diverse accessoires. Variatie met kussens, lampen, plaids en poefs is ook goed om te doen, doe dit regelmatig en laat jezelf hierdoor verrassen. Omdat de basis vaak rustig is kan er veel gedaan worden met accessoires. Dienbladen, rieten manden, servies en lampen kunnen hier bijvoorbeeld goed bij helpen!

 

Betaalbaar landelijk wonen

Een groot voordeel van landelijk wonen is dat het mogelijk is voor ieder budget. Natuurlijk zijn er vele opties om te kopen qua maatwerk of unieke producten, maar zelf kan je ook veel doen voor weinig geld. Struin het internet eens af opzoek naar tweedehands meubelen of accessoires, koop zelf een verfsoort die je bevalt en produceer zelf een meubel die in jouw interieur helemaal tot zijn recht komt! Dit is niet alleen leuk om te doen maar het is bewezen dat dit goed is voor de geest. De uitdaging om een artikel te vinden, voor een koopje te krijgen, en zelf te maken zoals je het in je hoofd had. Tip: Deel het resultaat met andere mensen via social media, zo krijg je niet alleen leuke complimenten maar help je anderen ook met ideeën voor hun interieur. Succes! 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €1,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »