Menu
EUR
Realisatie bedrijven

Realisatie bedrijven

BOUW- & INTERIEURADVIES

U wilt een authentieke landelijke stijl creëren. Samen met u inventariseren wij uw wensen. Hulpmiddelen hierbij zijn tekeningen, foto's en sfeervoorbeelden. Welke materialen heeft u nodig? Wat voor verlichting? U wilt bijvoorbeeld een keuken op maat voorzien van alle moderne gemakken, Wij denken met u mee en kunnen u hierbij adviseren. Door onze passie voor oude bouwmaterialen en jarenlange ervaring in de bouwwereld hebben we unieke inzichten op het gebied van landelijk wonen. Wij kunnen voor u een gespecialiseerde ontwerptekening maken maar ook technische tekeningen.

 

 

Bed & Breakfast

Realisatie van Bed and Breakfastgebouw van Erve 't Hacht in Engeland. Samen met de eigenaresse hebben wij de Bed and Breakfast vorm gegeven. Er is er voor gekozen om de kamers ieder een kleur te geven. Zo is er een groene kamer "Molengoot", rode kamer "De Zudde", blauwe kamer "Meuje Wibbe", gele kamer "Blaboer" en de rode kamer "De Zudde". Allen kamers die je een warm, welkom-gevoel geven. Ook is er een gezamenlijke woonkamer en keuken.   

 

 

          

 

      

 

      

 

        

 

 

 
 

Atelier

Hier hebben we een atelier ingericht en samen met de opdrachtgeefster vorm gegeven aan de materialen en kleuren. Een schitterend gebouw waar geschilderd wordt en workshops worden gegeven.

 

          

 

      

 

           

 

 

 

Totaalinrichting theater op maat gemaakt

Dit hele theater is naar smaak gemaakt van de klant. Er is veel gewerkt met staal en robuust hout. 

 

         

 

      

 

          

 

          

 

       

 

 

 

Vergaderruimte

Hier zijn stoelen, tafels, lampen en een op maat gemaakt vloerkleed geleverd voor een vergaderruimte.

 

        

    

 

 

 

Van advies tot projectrealisatie

Naast advies kunnen wij tevens het project realiseren. U geeft alles uit handen, hoeft niets te regelen. Wij kunnen de bouw volledig begeleiden. Met onze ervaring in de bouwwereld weten we de wensen op papier om te zitten in een mooi interieur, poolhouse, buitenkeuken etc. Bekijk onze recent opgeleverde projecten voor een compleet overzicht. Neemt u gerust contact met ons op om een afspraak in te plannen en uw wensen te bespreken. 

Interesse? Neem gerust contact met ons op

Recente artikelen

20-01-2018
Realisatie woningen
12-12-2016
Ontwerp op maat

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over onze laatste acties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €1,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »