Menu
EUR
Ambachtelijke werkplaats

Ambachtelijke werkplaats

Door: Rosalie Reacties: 0

Wist u dat we onze artikelen geheel in eigen beheer maken?

 

Nieuw, uniek en landelijk

Standaard meubels kan je overal kopen, iets waar wij geen voorstander van zijn. Met ons team van 10 werknemers zijn we dagelijks bezig om unieke artikelen op de markt te brengen. Omdat we 4 werknemers in onze ambachtelijke werkplaats aan het werk hebben is het mogelijk om een uniek maatwerk artikel te (laten) maken. Zie je een artikel online die net niet de juiste afmetingen heeft? Ook geen probleem, dit kunnen we eenvoudig aanpassen. 

 

Van hout inkopen tot aflevering

Het leveren van artikelen begint bij het inkopen van het hout. Omdat we veel werken met oud eikenhout, oud grenenhout, nieuw eikenhout, etc, zijn we dagelijks opzoek naar hout dat geschikt is voor onze meubels. We kopen zelf rechtstreeks in in Oost-Europa, zo weten we niet alleen dat we kwalitatief goed hout gebruiken maar kunnen we ook een eerlijke prijs aanbieden. In onze derde locatie in Gramsbergen hebben we een pand waar we het hout 2 jaar laten drogen voordat we dit gebruiken. Zodra het hout klaar is voor bewerking halen we het op, gaat het naar de werkplaats en maken we er allerlei artikelen van. Komt een bezorger van ons de eettafel, sidetable, een badkamermeubel of toiletmeubel leveren? Realiseer je dan dat je een uniek artikel in huis hebt met een geweldige achtergrond. 

 

Ambachtelijke werkplaats in Overijssel

Vaak krijgen we de vraag van klanten of ze even in de werkplaats mogen kijken, uiteraard mag dat. De laatste jaren hebben we flink geïnvesteerd in machines, voorraad en personeel om door te kunnen groeien en de mooiste artikelen te kunnen blijven maken. Een ''wauw factor'' zien we vaak wanneer de deuren van de werkplaats open gaan. Geen schone en gelikte werkplaats, nee, in onze werkplaats wordt hard gewerkt en van zagen en bewerken van hout krijg je nou eenmaal een ambachtelijke uitstraling. Uiteraard wordt de werkplaats 1 keer in de week gereinigd en zorgt de afzuiging ervoor dat het werkbaar is, maar wat houtsnippers op de grond horen erbij. Ook benieuwd? Kom eens langs of zie het zelf wanneer 1 van onze vrolijke bezorgers het eindproduct af komt leveren!

 

 

 

Kies uw taal
Kies uw valuta
€

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €1,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »