Altijd gratis bezorging in Nederland & België
Totaaladres voor landelijk wonen
Showroom Vr&Za 09-16 uur, webshop 24/7
Inloggen0
Inloggen0
Altijd gratis bezorging in Nederland & België
Totaaladres voor landelijk wonen
Showroom Vr&Za 09-16 uur, webshop 24/7

Door Reno, 23 maart 2020

Voorzorgsmaatregelen coronavirus/COVID-19

Bedrijfsvoering Rene Houtman

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers krijgen de hoogste prioriteit. Wij volgen de adviezen van het RIVM en de WHO om de verspreiding van het virus te vertragen. Als gevolg hiervan heeft de directie van Rene Houtman besloten om de bedrijfsvoering te continueren met minimale fysieke aanwezigheid van medewerkers. De mensen die thuis kunnen werken werken thuis. In onze werkplaats is alleen het nodige personeel aanwezig om de bestellingen in te kunnen pakken en de meubels te kunnen produceren, uiteraard met voldoende afstand.

 

Bestellingen

Vooralsnog kun je 24 uur per dag shoppen op Renehoutman.nl en hebben de veranderingen nog geen consequenties op het bezorgen van jouw bestelling. Artikelen tot 100 cm worden gewoon de volgende dag geleverd. Artikelen die met meubeltransport geleverd moeten worden leveren we net als normaal gesproken binnen 5 werkdagen bij u thuis af. Ons personeel houdt voldoende afstand en wij waarderen het wanneer u hier rekening mee houdt. 

Showrooms alleen op afspraak

Tot nader bericht zijn onze showrooms in Collendoorn alleen geopend op afspraak. Uiteraard is het mogelijk om uw artikel bij ons af te halen of om deze te komen bekijken. We zorgen dat er 1 personeelslid met u mee kan lopen die voldoende afstand houdt. De woonboerderij die ook functioneert als showroom om de Castle Stones vloeren en keukens te bekijken houden we gesloten tot nader bericht van het RIVM, dit omdat het bewoond is en we jullie en natuurlijk onze gezondheid willen garanderen. 

 

Zorg goed voor elkaar. We doen er alles aan om onze klanten te blijven voorzien van producten waarmee ze hun thuisomgeving wat meer landelijke stijl kunnen geven. 

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »