Menu
EUR
Online zelf je toiletmeubel samenstellen

Online zelf je toiletmeubel samenstellen

Door: Ruben Reacties: 0

Toiletmeubel

Een toiletmeubel geeft je toilet meer opbergruimte en functionaliteit. Denk hierbij aan toiletrollen, schoonmaakmiddelen of washandjes. Vaak worden er artikelen in een toiletmeubel gestopt die je liever niet in het zicht hebt liggen voor jezelf of voor bezoek. We staan inmiddels bekend om onze landelijke toiletmeubels die we allemaal maken in eigen werkplaats. Een oud eikenhouten toiletmeubel, een nieuw eikenhouten toiletmeubel, een toiletkastje van oude wagondelen, we proberen zoveel mogelijk toiletmeubels aan te bieden die binnen onze stijl passen. 

 

Toiletmeubel - Accessoires

Omdat je in een toilet meer nodig hebt dan alleen een toiletkastje bieden we nog veel meer aan. Denk hierbij aan toiletrolhouders, reserverolhouders, toiletborstelhouders, en meer. Omdat we alles in eigen beheer maken is het mogelijk om je gehele order zelf samen te stellen. Elke order die bij ons binnen komt wordt toegewezen aan 1 persoon, dit zorgt ervoor dat je altijd contact hebt met 1 vaste medewerker en diegene je gehele order van begin tot eind zal verzorgen. Bestel je een toiletmeubel + waskom + kraan + toiletrolhouder + sifon & afvoerplug? Dan zal dit in 1 keer geleverd worden en schaf je aan wat je echt mooi vind. 

 

Toiletmeubel - Maatwerk voor een goede prijs

Omdat we al onze meubels in eigen werkplaats maken is het voor ons een kleine moeite om soms een aanpassing te doen. Zit er een achterwand in een meubel en loopt je afvoer recht de wand in? Geen probleem, geef dit aan tijdens je bestelling en verzorgen een gat in de achterwand, of laten de achterwand er gedeeltelijk uit. Koos je in eerste instantie voor een toiletmeubel zonder waskom maar komt deze er later toch bij? Laat het ons weten zodat we indien gewenst een afvoergat kunnen maken. We willen allemaal behandeld worden op de beste manier, daar denken wij van Rene Houtman in mee. 

 

Toiletmeubel uitgezocht en kopen?

Toiletmeubel kopen? Al je gasten zullen sprakeloos zijn van het meubel die je zelf hebt samengesteld met de bijbehorende accessoires. Het toiletkastje zal een pronkstuk zijn in je woning. Toch nog twijfel? Neem contact met ons op voor de vragen die je nog hebt of kom langs in onze showroom zodat u daar de bestelling af kunt ronden. 

 

 

 

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €1,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »