Altijd gratis verzending in Nederland & België!
Chat gerust met ons wanneer u vragen heeft
Webshop & Maatwerk
Persoonlijk contact & snelle levering
Alles over Rene Houtman,  oude bouwmaterialen, bouwen en interieur

Alles over Rene Houtman, oude bouwmaterialen, bouwen en interieur

Over ons

Rene Houtman, een passie voor oude bouwmaterialen, bouwen en interieur.

We hebben een passie voor oude bouwmaterialen, daar is alles mee begonnen. Bij de aankoop van onze oude boerderij kwamen we tot de ontdekking dat er voor de verbouwing weinig tot geen authentieke materialen te koop waren. Al zoekende kwamen we bouwmaterialen tegen die ons aanstonden en al gauw kochten we meer in dan we zelf nodig hadden. Een hobby draaide uit op een eigen bedrijf met oude bouwmaterialen. We zijn nu ruim 20 jaar bezig met deze passie. 

We werken graag met Belgisch hardsteen en eikenhout. Deze combinatie is ook in onze boerderij annex showroom te zien. De Vlaamse stijl noemen wij dat. Sober, landelijk en stoer. De oude bouwmaterialen kunnen ook worden gecombineerd met nieuwe materialen. Denk aan een landelijke en authentiek ogende keuken gecombineerd met alle luxe inbouwapparatuur. Of een Belgisch hardstenen wasbak van nieuw materiaal in combinatie met een robuust eiken op maat gemaakt onderstel.

 

Bouw- en interieuradvies

U heeft een prachtige tekening van uw architect ontvangen, maar u wilt een authentieke landelijke stijl creëren. Welke materialen heeft u nodig? Welke meubels? Wat voor verlichting? U wilt een keuken op maat, voorzien van alle moderne gemakken? Wij denken met u mee en kunnen u hierbij adviseren. Door onze passie voor oude bouwmaterialen en jarenlange ervaring in de bouwwereld hebben wij unieke inzichten op het gebied van landelijk wonen.

Van advies tot projectrealisatie

Naast advies kunnen wij tevens het project realiseren. U geeft alles uit handen, hoeft niets te regelen. Wij kunnen de bouw begeleiden. Met een achtergrond in de bouwwereld en bouwkundig inzicht weten we de wensen op papier om te zitten in een mooi interieur, poolhouse, buitenkeuken etc. Bekijk onze recent opgeleverde bouwprojecten voor een compleet overzicht.

Webshop

In onze webshop vind u alle losse producten die we verkopen. Deze artikelen zijn ook allemaal te bewonderen in onze showroom. We verkopen veel unieke producten waarmee u uw huis stijlvol kunt inrichten. Omdat we alles zelf zoeken in binnen en buitenland zijn we ook in staat om speciaal gewenste artikelen voor u te zoeken. Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Rene Houtman Interieurs Klantenvertellen / 5/10 - Bekijk onze Reviews @ Klantenvertellen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »