Home » Over ons » Rene Houtman

Rene Houtman, een passie voor oude bouwmaterialen, bouwen en interieur.

René en Liedi Houtman hebben een passie voor oude bouwmaterialen, daar is alles mee begonnen. Bij de aankoop van onze oude boerderij kwamen we tot de ontdekking dat er voor de verbouwing weinig tot geen authentieke materialen te koop waren. Al zoekende kwamen we bouwmaterialen tegen die ons aanstonden en al gauw kochten we meer in dan we zelf nodig hadden. Een hobby draaide uit op een eigen bedrijf met oude bouwmaterialen. 

We werken graag met Belgisch hardsteen en eikenhout. Deze combinatie is ook in onze boerderij annex showroom te zien. De Vlaamse stijl noemen wij dat! Sober, landelijk, stoer! De oude bouwmaterialen kunnen ook worden gecombineerd met nieuwe materialen. Denk aan een landelijke en authentiek ogende keuken gecombineerd met alle luxe inbouwapparatuur. Of een belgisch hardstenen wasbak (nieuw materiaal) in combinatie met een robuust eiken op maat gemaakt onderstel.

Bouw en interieuradvies.

U heeft een prachtige tekening van uw architect ontvangen, maar u wilt een authentieke landelijke stijl creëren. Welke materialen heeft u nodig? Welke meubels? Wat voor verlichting? U wilt een authentieke keuken op maat, voorzien van alle moderne gemakken, Rene houtman denkt met u mee en kan hierbij adviseren. Door zijn passie voor oude bouwmaterialen en jarenlange ervaring in de bouwwereld heeft hij unieke inzichten op het gebied van landelijk wonen.

Van advies tot projectrealisatie.


Naast advies kan Rene Houtman tevens het project realiseren. U geeft alles uit handen, hoeft niets te regelen. Rene kan de bouw begeleiden. Met z'n achtergrond als timmerman en bouwkundig inzicht weet Rene de wensen op papier om te zitten in een mooi interieur, poolhouse, buitenkeuken etc. Bekijk onze recent opgeleverde bouwprojecten voor een compleet overzicht.