• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Binnendeuren

Wij maken nieuwe deuren op maat maar verkopen en werken ook met oude deuren. Stalen deuren met glas of hout , op rail hangend of schuivend , gepoedercoat en onbehandeld. Ook werken wij veel met massief eiken deuren.

Binnendeuren

Eiken binnendeuren voor in huis

Bij het kiezen van een binnendeur is het belangrijk om rekening te houden met de stijl van uw interieur. Deuren voor binnenshuis zijn er namelijk in veel verschillende varianten. Zo kunt u kiezen voor een binnendeur met een strakke uitvoering. Klassieke binnendeuren geven vaak een traditionelere uitstraling.

Stalen deuren

Stalen deuren geven een robuuste en toch stijlvolle toevoeging aan uw huis. Deze deuren worden gemaakt met glas of hout, op rail hangend of schuivend, gepoedercoat of onbehandeld. De voordelen van stalen deuren in uw interieur is het vele lichtinval door de ranke profielen en de grote glaspartijen. U vind onze stalen deuren in '' maatwerk producten'' - ''deuren''. 

Meer interesse

Neemt u gerust contact met ons op voor het ontwerpen en maken van uw binnendeuren. We zullen samen de mogelijkheden bespreken en regelen de productie tot en met montage.