• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ledikanten en boxsprings

Ook voor een bed bent u bij Rene Houtman aan het juiste adres. Wij leveren bedden in verschillende stoffen, soorten en maten. Ook de accessoires zoals een bankje, beddengoed of kussens vindt u hier.

Ledikanten en boxsprings

Je eigen droombed online bestellen

Rene Houtman heeft een ruime keuze als het gaat om bedden. Denk onder andere aan een gecapitonneerd bed van stof of leer met glimstof en/of met glazen knopen. Dit in combinatie met de juiste accessoires zoals dekens,vachten, kleden of prachtige sierkussens maken uw slaapkamer tot een droomslaapkamer. Wij kunnen boxsprings en ledikanten in verschillende soorten en maten leveren en in elke prijsklasse.

 

Mijn eigen bed uitkiezen, waar moet ik aan denken? 

Wil ik een ledikant met lattenbodem of toch een boxspring? Denk hier goed over na voordat u een beslissing maakt. Vraag eens bij uw familie of kennissen wat hun ervaring is met verschillende bedden en matrassen. Bedenk wat voor matras u nu heeft en wat u hier fijn aan vindt of juist niet. Welke afmeting past bij u of uw partner, welke stof vind u het mooist? Neem deze vragen mee in de aanschaf voor uw nieuwe bed.