Het adres voor uw landelijk interieur!
Landelijke keukens - Webshop - Maatwerk -Castle Stones
Toiletmeubels, toiletkasten

Toiletmeubels, toiletkasten

U bent opzoek naar een landelijk toiletmeubel? Wij bieden een ruim assortiment aan oud houten toiletmeubels voor in een landelijk interieur.

Seen 14 of the 14 products

Toiletmeubel kopen bij Rene Houtman

Een toiletmeubel is heel handig voor alle onhandige spullen die thuis horen in het toilet. Denk aan toiletrollen, zeepjes, maandverband, schoonmaakspullen, etc.. Op de meeste toiletten wordt dit in de hoek gezet maar het blijft altijd een rommel voor het oog. Voorkom dat mensen dit als rommel zien en kies voor een toiletmeubel. Omdat u van ons gewend bent dat we meubels maken van oud hout voor in een landelijke sfeer hebben we een aantal landelijke modellen samengesteld.

Combinatie van badmeubel

Vaak wenst men om alles in dezelfde sfeer te hebben. Van het getoonde hout maken we allerlei meubels, ook badmeubels. Zo heeft u alles in dezelfde stijl. Badkamermeubels, toiletmeubels, spiegels, neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Elk gewenst meubel kunnen wij op maat maken.

Toiletmeubels in de showroom

In onze showroom kunt u de toiletmeubels bekijken. Af en toe kan het gebeuren dat het laatste model op voorraad net verkocht is en dat deze niet meer in de showroom staat. Daarom raden wij aan om altijd even een belletje te doen voordat u langs wil komen zodat we u niet teleurstellen. 

 

Rene Houtman Interieurs Klantenvertellen / 5/10 - Bekijk onze Reviews @ Klantenvertellen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »