Alle prijzen zijn inclusief BTW en verzending NL+BE
Chat gerust met ons wanneer u vragen heeft
Webshop & Maatwerk
Persoonlijk contact & snelle levering
Fonteinsets toilet - Mix & Match

Fonteinsets toilet - Mix & Match

Een fonteinset is een belangrijk element op je toilet. Wij bieden fonteinsets in verschillende soorten kleuren en materialen. Door te combineren met onze verschillende soorten kranen vind je bij Rene Houtman altijd een fonteinset die perfect bij je past.

Fonteinsets

Een fonteinset is een belangrijk element op je toilet. De stijl en sfeer van het toilet wordt voor een groot gedeelte bepaald door de gekozen fonteinset. Een toiletruimte is dus niet compleet zonder een mooie fonteinset.

Wij bieden fonteinsets in verschillende soorten kleuren en materialen. Door te combineren met onze verschillende soorten kranen vind je bij Rene Houtman altijd een fonteinset die perfect aansluit bij de stijl van je toilet.

 

Een kleurrijke collectie

Onze kranen en accessoires zijn verkrijgbaar in onderstaande kleuren. Iedere kleur heeft zijn eigen karakter en bepaalt voor een groot gedeelte de sfeer in je toilet.

Wij hebben talloze combinaties voor je gemaakt met al onze soorten bakjes en materialen zodat je altijd iets vindt wat goed bij je past. Kies een kleur en maak een keuze uit al onze combinaties.

 

Verschillende materialen

De keuze voor een type wasbakje bepaalt voor een groot gedeelte de stijl van je toilet. In combinatie met mooie accessoires kan dit een echte eyecatcher zijn in het toilet.

Wij bieden wasbakjes in verschillende soorten materialen. Niet alleen hebben alle materialen een andere uitstraling, ook het onderhoud van het materiaal bepaalt van de keuze voor een wasbakje. Kies een materiaal soort en bekijk alle combinaties van dat materiaal die we voor je hebben samengesteld.

 

Kom je er niet uit?

Geen zorgen. Chat met ons en we helpen je graag. 

Rene Houtman Interieurs Klantenvertellen / 5/10 - Bekijk onze Reviews @ Klantenvertellen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »