• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Deluxe versteend hout bijzettafel met ijzeren onderstel

€395,00
Levertijd 1-2 werkdagen
Voor uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
Deluxe versteend hout bijzettafel met ijzeren onderstel

Een uiterst bijzonder product in uw interieur is dit versteende houten bijzettafeltje. Het materiaal waar van het blad is gemaakt (5 cm dik versteend hout) bestaat uit fossiel hout waarin alle organische materialen zijn omgezet tot mineralen, met het behoud van de duidelijke structuur van het hout. Bij grote vulkanische uitbarstingen werden bomen geveld en verdwenen uit het zicht, bedolven onder enorme hoeveelheden vulkanisch as en puin.

Het versteningsproces gebeurd onder de grond en duurt miljoenen jaren. Grondwater dat langzaam door de bodem sijpelt zet mineralen af waardoor de kleinste details worden vereeuwigd, zoals jaarringen. Versteend hout komt voor in een breed spectrum aan kleuren door variatie in de afzettingen van verschillende mineralen. Elk item versteend hout is authentiek en uniek want het is op slechts een paar plaatsen op te diepen uit moeder aarde.

 

Afmetingen Deluxe versteend hout bijzettafel met ijzeren onderstel:

  • Lengte blad: 51 cm

  • Breedte blad: 41 cm

  • Hoogte: 46 cm

  • Dikte blad: 5 cm

 

Materialen:

  • Versteend hout

  • ijzeren onderstel

 

Dit product is tevens te bezichtigen in onze showroom. 

Reviews
Reviews
5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen
Ron 15-01-2019
Reviews

Dit tafeltje was net te klein voor ons helaas. Na een telefoontje hebben jullie ons geholpen aan een alternatief (iets groter model). Inmiddels staat de tafel bij ons in de woonkamer en krijgen we hier veel positieve reacties op vanwege de unieke verschijning. Bedankt voor de hulp, ik kan Rene Houtman aanraden.

5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen