Home » Over ons » Interieuradvies

Interieuradvies

Hoe gaan wij te werk? Allereerst nodigen we u graag uit voor een gesprek aan onze woonboerderij annex showroom. Onder het genot van een hapje en drankje kunt u inspiratie op doen en bespreken we uw wensen en ideeën.


Vervolgens nemen we graag een kijkje op de projectlocatie zodat we een duidelijk beeld kunnen vormen van de locatie en de mogelijkheden. Aan de hand van schetsen en voorbeelden adviseren we u bij het concretiseren van uw wensen. Samen komen we tot een plan van aanpak. Wij zorgen ervoor dat uw woonwensen op de juiste manier gerealiseerd kunnen worden.


We combineren vaak oude bouwmaterialen met nieuwe bouwstijlen om zo telkens iets unieks te kunnen creëren. We hebben allerlei oude bouwmaterialen op voorraad op onze locatie te Collendoorn, Hardenberg.  Hebt u speciale wensen, dan gaan wij voor u opzoek naar de juiste oude bouwmaterialen. In binnen- en buitenland hebben we verschillende adressen voor het bemachtigen van unieke oude bouwmaterialen.


René Houtman kan u adviseren, helpen bij het concretiseren van uw wensen en last but not least uw project van start tot eind begeleiden en realiseren. René en Liedi Houtman zijn altijd enthousiast en pas 100 procent tevreden als de klant dat ook is!